Deep Hair Hydrator Hyaluronic Acid Ingredients

Υαλουρονικό οξύ για μαλλιά: Οφέλη & Χρήση

Ένα θαυματουργό μόριο. Μια δόση νεότητας. Ένα συστατικό που δίνει ζωή. Το υαλουρονικό οξύ είναι, δικαίως, πολύ διάσημο στον κόσμο της ομορφιάς. Όμως, τι ακριβώς είναι το υαλουρονικό οξύ και τι προσφέρει στα μαλλιά σας; Και γιατί το αγαπούν τόσο οι επιστήμονες που ασχολούνται με τα μαλλιά; Ας εξερευνήσουμε τις θαυματουργές ιδιότητες αυτού του πανίσχυρου ενυδατικού συστατικού και ας δούμε γιατί πρωταγωνιστεί σε σειρές της Kérastase, όπως η Blond Absolu και η Densifique.

Deep Hair Hydrator Hyaluronic Acid Ingredients Article 01 Kérastase
Deep Hair Hydrator Hyaluronic Acid Ingredients Article 02 Kérastase
Deep Hair Hydrator Hyaluronic Acid Ingredients Article 03 Kérastase

Πώς μπορώ να χρησιμοποιώ υαλουρονικό οξύ στα μαλλιά μου;

 

Ένας leave-in ορός μαλλιών, όπως το Cicaplasme (από τη σειρά Blonde Absolu) είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να εξασφαλίζετε τα οφέλη εντατικής ενυδάτωσης του υαλουρονικού οξέος. Ακόμα καλύτερο είναι ένα πρόγραμμα περιποίησης μαλλιών που περιέχει υαλουρονικό οξύ σε κάθε βήμα, για να διασφαλίζει μέγιστη απορρόφηση και αποτελεσματικότητα. Ο οργανισμός σας καταναλώνει καθημερινά πάνω από το ένα τρίτο του υαλουρονικού οξέος, οπότε είναι σημαντικό να συνεχίζετε να τον τροφοδοτείτε συστηματικά με υαλουρονικό οξύ. Ένα σαμπουάν και ένα conditioner που περιέχουν υαλουρονικό οξύ στη σύνθεσή τους καθαρίζουν τα μαλλιά και το τριχωτό και προσφέρουν σημαντική ενυδάτωση από τον θύλακα έως την άκρη της τρίχας. Θα δείτε αμέσως 
τη διαφορά.

Το υαλουρονικό οξύ ενδυναμώνει τα ξανοιγμένα μαλλιά;

 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ωφέλιμο για όλους τους τύπους μαλλιών, αλλά βοηθά πραγματικά τα ξηρά ή ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Το οποίο σημαίνει ότι είναι ιδιαιτέρως ευεργετικό για τα ξανθά μαλλιά. Το υαλουρονικό οξύ αποκαθιστά σε έναν βαθμό τη φυσική δύναμη και υγρασία που χάνονται κατά το ξάνοιγμα των μαλλιών και αποτρέπει το μελλοντικό σπάσιμο της τρίχας. Γι’ αυτό αποτελεί το κορυφαίο συστατικό της σειράς Blond Absolu. Το υαλουρονικό οξύ κάνει θαύματα σε όλους τους τύπους ξανθών μαλλιών. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να έχετε το ξανθό χρώμα που θέλετε, και τα μαλλιά σας να είναι παρ’ όλα αυτά απαλά και δυνατά!

Είναι ασφαλές το υαλουρονικό οξύ;

 

Η χρήση υαλουρονικού οξέος στα μαλλιά είναι απόλυτα ασφαλής. Το μόριο αυτό ανευρίσκεται ήδη φυσιολογικά στον οργανισμό μας, συντίθεται από τα κύτταρα στις εξωτερικές στιβάδες του δέρματος, ενώ περιέχεται επίσης στο εσωτερικό των συνδετικών ιστών. Ο χώρος ανάμεσα στις ίνες κολλαγόνου και στις ίνες ελαστίνης αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, νερό και πρωτεΐνες. Το πρόβλημα είναι ότι το υαλουρονικό οξύ εξαντλείται με την πάροδο του χρόνου, οπότε είναι βασικό να τροφοδοτούμε τακτικά τα μαλλιά και το τριχωτό με υαλουρονικό οξύ, για να διατηρούμε τη ζωντάνια τους.

Μέθοδος Περιποίησης Blond Absolu

Bain Ultra-Violet once a week until desired tone is reached Bain Lumiére + Cicaflash + Cicaplasme daily for illuminating, hydrating and texturizing.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Bain Lumiere

Ενυδατικό σαμπουάν για φωτεινό χρώμα για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Λειαίνει την τρίχα, για ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, βελτιώνει & φωτίζει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος & για μακρά διάρκεια. Εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό Υαλουρονικού οξέος και άνθους Εντελβάις, προστατεύει από τις ίνες της τρίχας. Το Υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος τα ξανθά μαλλιά, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο άγγιγμα από τη ρίζα ως την άκρη.

Cicaflash

Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά, η οποία περιλαμβάνει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών. Επανορθώνει την τρίχα σε βάθος και την αναδομεί από μέσα προς τα έξω. Ο συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις Ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Ιδανικό για όλους τους τόνους βαμμένων ξανθών μαλλιών. Προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την καθημερινή διάβρωση.

Cicaplasme

Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Ένα προϊόν που δεν ξεβγάζεται, για ολοκληρωμένη & εντατική επανόρθωση, για πιο υγιή & δυνατά μαλλιά. Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ και το άνθος Εντελβάις, επανορθώνει αμέσως την τρίχα, χαρίζει ομοιομορφία στις ταλαιπωρημένες περιοχές για λιγότερο σπάσιμο. Προσφέρει θερμοπροστασία έως 230οC. Προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες & τις καταπονήσεις. Θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα.

Μέθοδος Περιποίησης Densifique

Hair loss and loss of density are different hair concerns that Kérastase treats with a dedicated ritual.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Bain Densité Homme

Το Bain Densité είναι ένα ανδρικό σαμπουάν καθημερινής χρήσης, για την πρόληψη της αραίωσης των μαλλιών. Εντατική περιποίηση ειδικά σχεδιασμένη για κοντά μαλλιά, για ορατά πιο πλούσια και πυκνά μαλλιά.

Serum Jeunesse

Το Serum Μαλλιών Jeunesse είναι θεραπεία για τα γκρίζα μαλλιά που παρουσιάζουν αραίωση. Επαναφέρει το χρώμα των γκρίζων μαλλιών, χαρίζοντας όγκο στις ρίζες και νεανική απαλότητα.

Cure Densifique

Τελετουργία κατά της αραίωσης μαλλιών για γυναίκες. Αυτό το πρόγραμμα περιποίησης για αύξηση της πυκνότητας και του όγκου των μαλλιών τονώνει τη δραστηριότητα των θυλάκων της τρίχας ώστε να επαναφέρει στα μαλλιά την πυκνότητά τους.

Densimorphose

Ο Αφρός Μαλλιών για Όγκο Densimorphose είναι ένα serum σε μορφή αφρού το οποίο προσφέρει άμεση πυκνότητα και ενισχύει τον όγκο των μαλλιών. Τα μαλλιά κερδίζουν τη χαμένη ζωντάνια και τον όγκο τους.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

hair diagnosis

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.