Γυναικεία Αραίωση Μαλλιών Densifique Αμπούλες Γυναικεία Αραίωση Μαλλιών Densifique Αμπούλες Cure Densifique Densifique 30x6ml 02 KerastaseCure Densifique Densifique 30x6ml 02 Kerastase

Πυκνότητα

Cure Densifique
Densifique

Τελετουργία κατά της αραίωσης μαλλιών για γυναίκες. Αυτό το πρόγραμμα περιποίησης για αύξηση της πυκνότητας και του όγκου των μαλλιών τονώνει τη δραστηριότητα των θυλάκων της τρίχας ώστε να επαναφέρει στα μαλλιά την πυκνότητά τους.

30 x 6 ml

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
Γενική εικόνα για τα οφέλη των προϊόντων Kerastase
  • Μετά από 1 μήνα: Μεγαλύτερη πυκνότητα, αυξημένος όγκος
  • Μετά από 3 μήνες: Δημιουργία 1000 νέων τριχών*, μαλλιά 5 φορές πιο δυνατά, 3 φορές πιο ανθεκτικά και πιο πυκνά
  • Τα μαλλιά είναι ορατά πιο χονδρά
  • Η υφή των μαλλιών είναι πιο δυνατή και ανθεκτική
  • Αυξημένος όγκος και πυκνότητα
  • Η πυκνότητα των μαλλιών διατηρείται στον χρόνο

Εφαρμόστε καθημερινά 1 αμπούλα σε στεγνά ή ελαφρώς βρεγμένα μαλλιά για διάστημα 3 μηνών, πρωί και βράδυ. 1. Αφαιρέστε και απομακρύνετε το καπάκι της αμπούλας. Προσαρμόστε το απλικατέρ σε μορφή χτένας. 2. Πιέστε το επάνω μέρος της αμπούλας και εφαρμόστε τη θεραπεία στο τριχωτό της κεφαλής. 3. Δημιουργήστε χωρίσματα στα μαλλιά σας με τη χτένα και εφαρμόστε ανάλογα με τη φορά που συνήθως χτενίζετε τα μαλλιά σας. 4. Χρησιμοποιώντας τις άκρες των δαχτύλων σας και κάνοντας ελαφρύ μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, εφαρμόστε την τελετουργία κατά μήκος των μαλλιών.

Βίντεο για τρόπο εφαρμογής Εικόνα εξωφύλλου

Κύρια συστατικά

  • Stemoxydine®: Μιμείται το ιδανικό περιβάλλον των βλαστοκυττάρων που επιτρέπει την αλληλεπίδρασή τους και ενεργοποιεί τους αδρανείς θύλακες.
  • Complex Glycan: Επαναφέρει την πυκνότητα των μαλλιών.
  • Βιταμίνες B3, B5 & B6: Ενισχύουν τη δραστηριότητα των θυλάκων της τρίχας.
  • Πολυμερή Διαμόρφωσης: Ενισχύουν άμεσα την πυκνότητα της τρίχας.

Πλήρης κατάλογος συστατικών

Aqua / Water - Alcohol Denat. - Diethyllutidinate - Magnesium Sulfate - Peg-40 Hydrogenated Castor Oil - Xylitylglucoside - Anhydroxylitol - Xylitol - Hexyl Cinnamal - Linalool - Citronellol - Alpha-Isomethyl Ionone - Madecassoside - Arginine - Safflower Glucoside - Geraniol - Pyridoxine Hcl - Niacinamide - Calcium Pantothenate - Tocopherol - Bht - Sodium Citrate - Parfum / Fragrance

Εμπειρίες περιποίησης στο κομμωτήριο

Fusio-Dose: Άμεση μεταμόρφωση

Η μοναδική μέθοδος περιποίησης Fusio-Dose είναι η πιο προσωποποιημένη υπηρεσία που προσφέρει η Kérastase και διατίθεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια. Με έως και 20 πιθανούς συνδυασμούς, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να στοχεύσουν σε 2 βασικές ανάγκες της τρίχας, όπως την ξηρότητα, τη φθορά, το φριζάρισμα, την έλλειψη πυκνότητας και τη θαμπή όψη. Η τελετουργία ξεκινά με την ανάλυση των 2 αναγκών των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, ο κομμωτής σας επιλέγει την κατάλληλη βάση ανάμεσα σε 4 συμπυκνώματα, για να καλύψει την πρώτη ανάγκη των μαλλιών σας, συνδυάζοντάς την με ένα από τα 5 προϊόντα ενίσχυσης για να απαντήσει και στην δεύτερη ανάγκη των μαλλιών σας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και πρωτόγνωρα.

Ανακαλύψτε όλες τις εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε στο κομμωτήριο

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

hair diagnosis

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.