ΠΡΟΣΠΟΙΗΣΟΥ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ

Φριζάρισμα Μαλλιών: Αντιμετώπιση με την Oléo-Relax της Kérastase

Η κλασσική, διάσημη γαλλική σειρά Oléo-Relax κυκλοφορεί τώρα σε νέα, βελτιωμένη έκδοση.

Discipline Oléo-Relax A Star Is Reborn Article 01 Kérastase
Discipline Oléo-Relax A Star Is Reborn Article 02 Kérastase

Δεν γίνεται απλώς να είχες γεννηθεί με τέλεια μαλλιά; Εεε… όχι. Αλλά γίνεται να δείχνεις σαν να έχεις γεννηθεί με τέλεια μαλλιά!

Discipline Oléo-Relax A Star Is Reborn Article 03 Kérastase
Discipline Oléo-Relax A Star Is Reborn Article 04 Kérastase

Discipline Oléo-Relax A Star Is Reborn Article 05 Kérastase

Bain Oléo-Relax

Ανάλαφρος βαθύς καθαρισμός. Προστατεύει από τη φθορά & κάνει τα μαλλιά πιο ευκολοχτένιστα. Ενυδατώνει & επανορθώνει τα μαλλιά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά & αέρινα. Διευκολύνει το φορμάρισμα.

Masque Oléo-Relax

Πιο εύκολο φορμάρισμα, όλη την ημέρα. Διεισδύει βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας. Προστατεύει τα μαλλιά από την υγρασία. Ελέγχει το φριζάρισμα & τον όγκο. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, με εκθαμβωτική λάμψη.

Huile Oléo Relax

Λεία μαλλιά, αμέσως & για όλη την ημέρα. Μειώνει & προλαμβάνει το σπάσιμο. Προστατεύει τα μαλλιά από θερμότητα μέχρι και τους 230°C. Δίνει απαλό άρωμα στα μαλλιά. Προσφέρει 24 ώρες λάμψης

Πρόγραμμα Περιποίησης Oléo-Relax

Η σειρά Oléo-Relax της Kérastase είναι σχεδιασμένη να πειθαρχεί τα μαλλιά και να τα κρατά μεταξένια για 24 ώρες. Εξασφαλίζει εξαιρετικά αποτελεσματικό έλεγχο μακράς διάρκειας για τα ξηρά, ατίθασα μαλλιά αφήνοντάς τα ενυδατωμένα και ακαταμάχητα απαλά στο άγγιγμα. Τα μαλλιά μένουν απόλυτα λεία και λαμπερά, για φινίρισμα που διαρκεί 24 ώρες ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας.

K-PROFILE

Bain Oléo-Relax

Σαμπουάν λείανσης & πειθαρχίας για τα ατίθασα μαλλιά που φριζάρουν εύκολα λόγω της υγρασίας. Το θρεπτικό αυτό σαμπουάν εξασφαλίζει έλεγχο του όγκου, χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Το φριζάρισμα καταπολεμάται για 24 ώρες, ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας. Τα μαλλιά καθαρίζονται και θρέφονται σε βάθος, ώστε να προετοιμαστούν για τη θεραπεία της μάσκας.

Masque Oléo-Relax

Μάσκα λείανσης & πειθαρχίας για τα ατίθασα μαλλιά με όγκο. Η πλούσια αυτή μάσκα επανορθώνει την τρίχα & προστατεύει τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλούν τα εργαλεία styling, για θερμοκρασίες μέχρι και τους 230οC. Χάρη στη σύνθεσή της τύπου "έλαιο σε μάσκα" που διεισδύει σε βάθος, θρέφει την τρίχα προσφέροντας στα μαλλιά απαλότητα και λάμψη μακράς διάρκειας. Τα ατίθασα, φριζαρισμένα μαλλιά επανορθώνονται, προστατεύονται, και γίνονται ορατά πιο λαμπερά. Για τέλειο φορμάρισμα το πρωί, που διαρκεί 24 ώρες ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας.

Huile Oléo-Relax

Το ανάλαφρο αυτό έλαιο φορμαρίσματος είναι εμπλουτισμένο με το σύμπλοκο Morpho-Oil: 3 έλαια, για μακράς διάρκειας έλεγχο του φριζαρίσματος και του όγκου που οφείλεται στην υγρασία, για τα ατίθασα μαλλιά. Διευκολύνει το φορμάρισμα για 24 ώρες, ακόμα και σε συνθήκες 80% υγρασίας, αφήνοντας τα μαλλιά λεία, πειθαρχημένα, με τέλειο σχήμα όλη την ημέρα. Προστατεύοντας τα μαλλιά από τη φθορά μέχρι και τους 230οC, το έλαιο αυτό είναι ιδανικό ως primer πριν από το styling με εργαλεία που χρησιμοποιούν θερμότητα. Προσφέροντας βαθιά θρέψη, σφραγίζει την υγρασία στην τρίχα κρατώντας τα μαλλιά λεία & ομοιόμορφα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

hair diagnosis

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.