Σωστή χρήση των ελαίων μαλλιών Εικόνα

Συμβουλές για τη σωστή χρήση των ελαίων μαλλιών

Πολλές φορές, η αποτελεσματικότητα ενός ελαίου μαλλιών εξαρτάται από την εφαρμογή του. Η τεχνική, η δοσολογία και ο χρόνος εφαρμογής μπορούν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά ανάμεσα στην αποτυχία και στα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Διαβάστε τις συμβουλές των ειδικών μας που εγγυώνται τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

Σωστή χρήση των ελαίων μαλλιών Εικόνα 6
Σωστή χρήση των ελαίων μαλλιών Εικόνα 1

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ

Τα έλαια μαλλιών αναδεικνύουν στο έπακρο τα αποτελέσματα των εργαλείων styling που χρησιμοποιούν θερμότητα, όπως το πιστολάκι, το σίδερο για μπούκλες και το σίδερο ισιώματος. Όταν εφαρμόζεται σαν primer, το έλαιο προσφέρει θερμοπροστασία μέχρι και τους 230οC, κρατώντας τα μαλλιά υγιή και προστατευμένα. Όταν εφαρμόζεται για φινίρισμα μετά το styling, το έλαιο καταπολεμά το φριζάρισμα, δίνει σχήμα, προσφέρει λάμψη και χαρίζει στα μαλλιά υπέροχο άρωμα.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ ΙΟΝΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάθε φορά που κάνετε styling με θερμότητα, φροντίστε να χρησιμοποιείτε εργαλεία με ιοντική τεχνολογία. Τα εργαλεία αυτά εξουδετερώνουν και διαχέουν τα ιόντα σε ευρύτερη επιφάνεια, διευκολύνοντας την εξάτμιση. Το αποτέλεσμα είναι πιο γρήγορο styling και, άρα, λιγότερη καταπόνηση των μαλλιών. Και το μπόνους: η ιοντική τεχνολογία θα δώσει έξτρα λάμψη στα μαλλιά σας.

ΧΕΡΙΑ

Τα χέρια σας είναι το ιδανικό εργαλείο styling σε ό,τι αφορά τα έλαια μαλλιών. Βάλτε λίγη ποσότητα του αγαπημένου σας ελαίου στις παλάμες σας και τρίψτε το ανάμεσα στα χέρια σας. Έπειτα, περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά σας, σαν να τα χτενίζετε, για να εξασφαλίσετε ομοιόμορφη εφαρμογή

Σωστή χρήση των ελαίων μαλλιών Εικόνα 7
Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

hair diagnosis

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.