image kerastase

Ολοκληρωμένο σύστημα κατά της τριχόπτωσης των ανδρών

Για την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, το κλειδί είναι ένα σταθερό πρόγραμμα που θα το εφαρμόζετε με συνέπεια. Ανακαλύψτε εδώ 3 προγράμματα μαλλιών κατά της ανδρικής τριχόπτωσης, για πιο πλούσια, πιο πυκνά μαλλιά.

Αν στόχος σας είναι τα πιο πυκνά μαλλιά, τότε να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι.

Το 70% των ανδρών ταλαιπωρούνται από τριχόπτωση, και μάλιστα το 1/3 αυτών πριν από την ηλικία των 35. Ωστόσο, μόνο το 16% των ανδρών που παρουσιάζουν τριχόπτωση χρησιμοποιούν κάποια θεραπεία, και εδώ έρχεται η Kérastase. Είτε αντιμετωπίζετε πρόωρη υποχώρηση της γραμμής των μαλλιών, είτε αραίωση στην κορυφή, είτε απλώς ανεπιθύμητη τριχόπτωση, το κλειδί είναι να αφιερώσετε λίγο χρόνο σε ένα εύκολο πρόγραμμα πύκνωσης.

Η νέα μας συλλογή Genesis Homme είναι μια σειρά αποτελεσματικών προϊόντων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι. Στοχεύουν την αιτία της τριχόπτωσης και της λέπτυνσης για πιο πυκνά μαλλιά, γρήγορα.


Πύκνωση μαλλιών για άνδρες: άμεσα & μακροπρόθεσμα αποτελέσματα

Φυσιολογικά, χάνουμε 50 με 100 τρίχες την ημέρα. Ακούγεται πολύ, όμως μόνο όταν ο αριθμός αυτός ξεπεράσει τις 100 τρίχες την ημέρα αρχίζει να παρατηρείται αραίωση. Σε ένα πρόγραμμα πύκνωσης, το κλειδί είναι η συνέπεια. Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε μια συλλογή ανδρικών προϊόντων περιποίησης που όχι μόνο είναι εύκολα στη χρήση, αλλά επίσης προσφέρουν διπλή δράση κατά της τριχόπτωσης: δίνουν αμέσως στα μαλλιά πιο πυκνή όψη και αίσθηση, και ταυτόχρονα δουλεύουν σε βάθος χρόνου εξασφαλίζοντας μακροπρόθεσμα οφέλη σε μόλις 6 εβδομάδες*. Αυτή η διπλή δράση είναι που κάνει την Genesis Homme να ξεχωρίζει. Ωστόσο, για να έχετε πραγματικά αποτελέσματα, το μυστικό είναι να βρείτε ένα πρόγραμμα περιποίησης που να το τηρείτε και που να ταιριάζει στον τύπο και τις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.


* Κλινική μελέτη, 99 άτομα, μετά από 6 εβδομάδες χρήσης του Sérum Anti-Chute Fortifiant

Kérastase Men  Routine to fight hair fall

Πρόγραμμα πύκνωσης για άνδρες με τριχόπτωση

Αν η τριχόπτωση αποτελεί πρόβλημα για εσάς, σας έχουμε τη λύση. Το Bain de Masse Épaississant, ένα από τα καλύτερα σαμπουάν πύκνωσης, δίνει όγκο και «σώμα» στα μαλλιά κατά το λούσιμο, ενώ ταυτόχρονα τα αφήνει απαλά και λαμπερά.

Εφαρμόστε στο τριχωτό το πρωταγωνιστικό προϊόν της συλλογής μας, το Serum Anti-Chute Fortifiant. Περιέχει 1,5% Aminexil, το οποίο είναι κλινικώς αποδεδειγμένο ότι μειώνει τον ρυθμό της τριχόπτωσης μετά από 6 εβδομάδες* και αποτελεί μια αποτελεσματική εναλλακτική επιλογή αντί του Minoxidil. Όπως όμως και με τη γυμναστική, το κλειδί είναι η συνέπεια –πρέπει να μην αποκλίνετε. Βάλτε τον ορό κάπου όπου θα τον βλέπετε, για να θυμάστε να τον χρησιμοποιείτε κάθε μέρα ανελλιπώς.

* Κλινική μελέτη, 99 άτομα, μετά από 6 εβδομάδες χρήσης του Sérum Anti-Chute Fortifiant

Συνεχίστε με το Cire D’ Épaisseur Texturisante, έναν πηλό άμεσης πύκνωσης με μέτριο, ελαστικό κράτημα και ματ φινίρισμα. Είναι εξαιρετική επιλογή για το styling, όμως μην υποτιμάτε και την ικανότητά του να καμουφλάρει την τριχόπτωση –όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Bain de Masse, εξασφαλίζει 5x πιο πλούσια μαλλιά και 70% μεγαλύτερη διάμετρο τρίχας.*** Οργανομετρική δοκιμή, μετά από εφαρμογή των Bain de Masse και Cire d’Épaisseur Texturisante

Πρόγραμμα πύκνωσης για άνδρες με λέπτυνση τρίχας

Για λεπτά, αδύναμα μαλλιά με αραίωση, ξεκινήστε με το δεύτερο –εξίσου εξαιρετικό– σαμπουάν μας για καθαρισμό και πύκνωση: το Bain de Force Quotidien. Είναι ένα εκπληκτικό καθημερινό σαμπουάν για αραιά μαλλιά, καθώς αναζωογονεί το τριχωτό και αφήνει τα μαλλιά φυσικά στο άγγιγμα χωρίς να τα βαραίνει.

Kérastase Men thinning hair Routine to fight hair fall

Όπως και πριν, εφαρμόστε τον πρωταγωνιστή της συλλογής μας, το Serum Anti-Chute Fortifiant, καθημερινά στο τριχωτό για να εξασφαλίσετε αποτέλεσμα πύκνωσης.

Σε ό,τι αφορά το styling, το Spray de Force Épaississant είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτό το σπρέι ενδυνάμωσης και πύκνωσης για αδύναμα μαλλιά αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας κατά 25% με μία μόλις εφαρμογή. Τα μαλλιά αποκτούν περισσότερο όγκο και «σώμα» με ελαφρύ κράτημα, με τα αποτελέσματα να διαρκούν για το εντυπωσιακό διάστημα των 24 ωρών*.
 
*** Οργανομετρική δοκιμή, μετά από εφαρμογή του Spray de Force Épaississant

Kérastase in-salon routine for men

Πρόγραμμα πύκνωσης για άνδρες, στο κομμωτήριο

Ξέρουμε ότι, για τους άνδρες, η τριχόπτωση και η λέπτυνση τρίχας δεν είναι θέματα που θέλουν να συζητούν με τον κομμωτή τους, όμως οι επαγγελματίες στα κομμωτήριά μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν με τις ανάγκες των μαλλιών και τους στόχους σας. Μπορείτε πάντα να συζητήσετε μαζί τους για ό,τι σας προβληματίζει. Στο κομμωτήριο, ο κομμωτής σας θα αναλύσει την κινητικότητα (η έλλειψη ευκαμψίας μπορεί να είναι σημάδι τριχόπτωσης) και την κατάσταση του τριχωτού σας (ελέγχοντας, π.χ., για ευαισθησία ή πιτυρίδα), και ταυτόχρονα θα αξιολογήσει το πάχος της τρίχας που μπορεί να αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Ο κομμωτής σας θα εφαρμόσει το πρόγραμμα Genesis Homme, το οποίο περιλαμβάνει καλό λούσιμο και μασάζ για τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος και βελτίωση της μεταφοράς θρεπτικών συστατικών στο τριχωτό. Έπειτα, θα εφαρμόσει το πρωταγωνιστικό μας προϊόν Serum Anti-Chute Fortifiant, και μετά θα χρησιμοποιήσει είτε το Spray de Force Épaississant είτε το Cire D’ Épaisseur Texturisante. Σε κάποιους τύπους μαλλιών, μπορούν μάλιστα να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά και τα δύο αυτά προϊόντα styling για βέλτιστο αποτέλεσμα. Μην διστάσετε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας συμβουλές styling για το πώς να καλύπτετε την τριχόπτωση και την αραίωση –θα είναι πρόθυμος να σας βοηθήσει.