Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrubr Hero Banner 2 Article Kérastase

Συχνές Ερωτήσεις: Όλα Όσα Θέλετε Να Ξέρετε Για Το Fusio Scrub

Πώς να έχω υγιή μαλλιά: To Fusio Scrub της Kérastase είναι εδώ!

Εδώ, απαντούμε σε όλα σας τα ερωτήματα σχετικά με το πώς μπορείτε να απολαύσετε την αναζωογονητική δύναμη αυτής της υπέροχης, αισθησιακής τελετουργίας βαθύ καθαρισμού –ένα άκρως τονωτικό τελετουργικό που θα αφήσει τα μαλλιά σας πιο υγιή από ποτέ!

Ε1: Τι είναι η απολέπιση του τριχωτού;

Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrub 1 Article Kérastase

Με απλά λόγια, είναι το μεγάλο μας… κόλλημα αυτόν τον καιρό σε ό,τι αφορά την περιποίηση των μαλλιών! Πάντοτε δίναμε μεγάλη προσοχή στην υγεία του τριχωτού, καθώς αυτό είναι η βάση για υγιή μαλλιά. Κρατήστε το τριχωτό σας υγιές, με τη βοήθεια ενός αποτοξινωτικού, τονωτικού scrub. Έτσι, θα αποκτήσετε μαλλιά πιο μακριά, πιο δυνατά και πιο πλούσια από ποτέ.

Ε2: Γιατί είναι σημαντική η απολέπιση του τριχωτού;

Η απολέπιση είναι η διαδικασία με την οποία τα νεκρά κύτταρα απομακρύνονται, αποκαλύπτοντας τη νέα, πιο ζωντανή επιδερμίδα που κρύβεται από κάτω. Μολονότι το σώμα μας αντικαθιστά με φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα με νέα, η διαδικασία αυτή μπορεί να είναι αργή και ανομοιόμορφη. Γι’ αυτό, είναι σημαντική και η δική μας συμβολή στην απολέπιση. Έτσι, απομακρύνεται το σμήγμα, η πιτυρίδα και οι βαθιά ριζωμένοι ρύποι. Το τριχωτό αποτοξινώνεται και η φυσική ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας ενισχύεται, δίνοντας στα μαλλιά περισσότερο όγκο και λάμψη –ένα αποτέλεσμα ορατό από τις ρίζες ως τις άκρες.

Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrub 2 Article Kérastase

Ε3: Πώς χρησιμοποιείται ένα scrub απολέπισης για τα μαλλιά;

Η απολέπιση του τριχωτού είναι εύκολη και έχει υπέροχη αίσθηση. Απλώς χρησιμοποιήστε το scrub αντί για το σαμπουάν σας, κατά τις ενδεδειγμένες ημέρες της τελετουργίας.

Πώς εφαρμόζεται το Scrub;

Ξεκινήστε με βρεγμένα μαλλιά. Χτενίστε τα και χωρίστε τα σε μικρότερα τμήματα. Εφαρμόστε το scrub στο τριχωτό με τα δάχτυλά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πινέλο ή γάντι σχεδιασμένο για απολέπιση. Τρίψτε απαλά με κυκλικές κινήσεις, προσθέτοντας νερό ανά διαστήματα ώστε να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός.

Συνεχίστε με το πρόγραμμα περιποίησής σας

Ξεβγάλτε καλά, και συνεχίστε με μια θεραπεία θρέψης στα μήκη και στις άκρες. Έπειτα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ορό ή τα προϊόντα styling της επιλογής σας.

Και… voilà!

Το αποτέλεσμα; Ανάλαφρα, απαλά μαλλιά με όγκο, και σούπερ διάθεση!

Ε4: Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιείται ένα scrub απολέπισης στα μαλλιά;

Ιδανικά, χρησιμοποιήστε το απολεπιστικό σας scrub μία φορά την εβδομάδα, σαν τελετουργία βαθύ καθαρισμού (όχι περισσότερο από δύο φορές την εβδομάδα). Αυτή είναι μια πολύ καλή στιγμή για να εφαρμόσετε επίσης και την εβδομαδιαία μάσκα βαθιάς περιποίησής σας. Έτσι, με ένα απλό τελετουργικό, θα βελτιώσετε την υγεία και την όψη των μαλλιών σας για όλη την υπόλοιπη εβδομάδα.
Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrub 3 Article Kérastase

Ε5: Το scrub απολέπισης αντικαθιστά το σαμπουάν; Πώς εντάσσεται στο πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών;

Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrub 4 Article Kérastase
Το scrub απολέπισης δεν αντικαθιστά εξ ολοκλήρου το σαμπουάν. Χρησιμοποιείται σαν τελετουργία, μία φορά την εβδομάδα. Την ημέρα που θα επιλέξετε, χρησιμοποιήστε το αντί του σαμπουάν σας –με άλλα λόγια, σαν το βήμα καθαρισμού στο πρόγραμμα περιποίησής σας. Τις υπόλοιπες μέρες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνηθες σαμπουάν σας. Μετά την απολέπιση, συνεχίστε με μια τελετουργία θρέψης, και έπειτα προχωρήστε κανονικά στην εφαρμογή των προϊόντων styling που επιθυμείτε.

Ε6: Ποια η διαφορά ανάμεσα στη χημική και στη φυσική απολέπιση;

Τα φυσικά απολεπιστικά περιέχουν συστατικά (όπως θαλασσινό αλάτι) που, δημιουργώντας τριβή στο τριχωτό, απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους. Για βέλτιστα αποτελέσματα, συνδυάστε το scrub σας με ένα απαλό μασάζ με τα δάχτυλά σας ή με μια βούρτσα ή ένα γάντι απολέπισης. Τα χημικά απολεπιστικά επιτυγχάνουν το ίδιο αυτό αποτέλεσμα με ήπια συστατικά που διαλύουν τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες στην επιφάνεια του τριχωτού.

Ε7: Τα scrub απολέπισης καταπονούν το τριχωτό και τα μαλλιά;

Καμιά από τις δύο θεραπείες δεν καταπονεί το τριχωτό ή τα μαλλιά, εφόσον προσαρμόζεται σωστά και χρησιμοποιείται με την κατάλληλη συχνότητα (μέχρι δύο φορές την εβδομάδα). Από ένα scrub απολέπισης μπορεί να ωφεληθεί κάθε τύπος μαλλιών, ακόμα και τα ξηρά ή ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Τα δύο scrubs μας απομακρύνουν τους ρύπους από τις ρίζες των μαλλιών. Έτσι, τα μαλλιά αναπτύσσονται πιο γρήγορα και, αν είναι ντεκαπαρισμένα ή ταλαιπωρημένα, ανακτούν την υγεία τους.

Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrub 5 Article Kérastase

SCRUB ENERGISANT

Για το τριχωτό με τάση λιπαρότητας, συνιστούμε το Scrub Energisant. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη σύνθεσή του, καθαρίζει σε βάθος και εξυγιαίνει το τριχωτό και τα μαλλιά.

Q And A Everything You Need To Know About Fusio Scrub 6 Article Kérastase

SCRUB APAISANT

Για το ευαίσθητο τριχωτό συνιστούμε το Scrub Apaisant, το οποίο ενυδατώνει το τριχωτό χωρίς να καταπονεί το περιτρίχιο ή να προκαλεί ερεθισμούς.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Στο κομμωτήριο, μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα από μια βαφή στη ρίζα ή ένα τριμάρισμα μια στο τόσο. Κλείστε ραντεβού στο κοντινότερο κομμωτήριο Kérastase για μια συμπληρωματική εξατομικευμένη διάγνωση των μαλλιών σας.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.