ΕΣΕΙΣ ΤΟΛΜΑΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ.

Ξανθές ανταύγειες: Tips Περιποίησης

Οι ξανθές ανταύγειες χρειάζονται έξτρα ενυδάτωση και φωτεινό χρώμα. Ακολουθήστε τα τέσσερα αυτά βήματα, για να εξασφαλίσετε το πιο όμορφο, χρυσαφένιο αποτέλεσμα.

01

ΒΗΜΑ 1

Λούστε τα μαλλιά σας καθημερινά με το Bain Lumière , για να τα ενυδατώσετε και να φωτίσετε το χρυσαφένιο χρώμα τους.

02

ΒΗΜΑ 2

Χρησιμοποιήστε το Cicaflash καθημερινά, για ενδυνάμωση και ενυδάτωση. Αφήστε να δράσει για 3 λεπτά.

03

ΒΗΜΑ 3

Μία φορά την εβδομάδα, προσφέρετε στα μαλλιά σας μια δόση εξουδετέρωσης των θερμών τόνων με τη Masque Ultra-Violet. Κάντε μασάζ στα μήκη και τις άκρες. Αφήστε να δράσει για 5 λεπτά.

04

ΒΗΜΑ 4

Αφού σκουπίσετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, εφαρμόστε το Cicaplasme. Περιστρέψτε κάθε τούφα γύρω από το δάχτυλό σας για να δώσετε σχήμα στις μπούκλες σας, ή εφαρμόστε το πριν από το ίσιωμα για προστασία από τη θερμότητα.

Μέθοδος περιποίησης Blond Absolu

Το ξανθό είναι εντυπωσιακό και άκρως σαγηνευτικό. Όμως το ντεκαπάζ αφήνει τα μαλλιά απροστάτευτα και ευάλωτα. Η σειρά Blond Absolu προσφέρει περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά. Ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει αμέσως τους θερμούς τόνους, και φωτίζει το χρώμα για λαμπερά ξανθά μαλλιά. Ανακαλύψτε το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης για τον δικό σας τύπο ξανθού.

Ανακαλύψτε την Blond Absolu

Bain Ultra-Violet

Μωβ Σαμπουάν Κατά των Πορτοκαλί Τόνων για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αποτελεσματική μείωση των πορτοκαλί τόνων, για άμεσα πιο φωτεινό ξανθό. Αποκαθιστά τη λάμψη & την απαλότητα και ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος. Προσφέρει μακράς διάρκειας δράση ενάντια στους πορτοκαλί τόνους. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό οξύ και άνθος Εντελβάις.

Cicaflash

Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά, η οποία περιλαμβάνει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών. Επανορθώνει την τρίχα σε βάθος και την αναδομεί από μέσα προς τα έξω. Ο συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις Ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Ιδανικό για όλους τους τόνους βαμμένων ξανθών μαλλιών. Προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την καθημερινή διάβρωση.

Cicaplasme

Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Ένα προϊόν που δεν ξεβγάζεται, για ολοκληρωμένη & εντατική επανόρθωση, για πιο υγιή & δυνατά μαλλιά. Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ και το άνθος Εντελβάις, επανορθώνει αμέσως την τρίχα, χαρίζει ομοιομορφία στις ταλαιπωρημένες περιοχές για λιγότερο σπάσιμο. Προσφέρει θερμοπροστασία έως 230οC. Προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες & τις καταπονήσεις. Θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

hair diagnosis

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.