Blond Hair Article Banner
Blond Absolu

Ξανθά Μαλλιά: Εσείς τολμάτε, εμείς σας φροντίζουμε

Το ξανθό δεν είναι απλώς ένα look. Είναι άποψη. Το ξανθό είναι εντυπωσιακό και άκρως σαγηνευτικό. Όμως το ντεκαπάζ αφήνει τα μαλλιά απροστάτευτα και επιρρεπή στην ξηρότητα. Το χρώμα ξεθωριάζει και χάνει τον ξεχωριστό του τόνο. Εδώ ακριβώς έρχεται η σειρά Blond Absolu, η περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές που κρατά αναλλοίωτο το φωτεινό χρώμα και το τολμηρό πνεύμα κάθε μοντέρνας ξανθιάς.

Είναι ιεροτελεστία, το να βάψει μια γυναίκα τα μαλλιά της ξανθά. Είναι κάτι που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε, έστω και μια φορά στη ζωή σας. Για κάποιες γυναίκες, είναι μόνο μια φάση. Άλλες δεν αποχωρίζονται ποτέ ξανά το ξανθό.

Blond Absolu You Dare We Care 2 Article Kérastase

 

Γιατί μια γυναίκα να γίνει ξανθιά;

 

Γιατί το ξανθό το κάνει δικό της. Το ξανθό είναι αγνό και ευάλωτο και, την ίδια στιγμή, τολμηρό και μοντέρνο, ακαταμάχητο. Το ξανθό δεν έχει όρια. Α, και έχετε ακούσει αυτό που λένε ότι οι ξανθιές διασκεδάζουν περισσότερο; Αυτό που δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό είναι η ξηρότητα μαλλιών και η ατονία που προκαλεί το ντεκαπάζ, το χρώμα που ξεθωριάζει, οι πορτοκαλί και κίτρινοι τόνοι που κάνουν την εμφάνισή τους. Όμως όλα αυτά δεν είναι πρόβλημα πια...

Blond Absolu You Dare We Care 3 Article Kérastase

 

Απεριόριστες δυνατότητες...

Το ξανθό δεν είναι ένα. Είναι ένα ολόκληρο απεριόριστο φάσμα. Από το παγωμένο πλατινέ και το ξανθό της άμμου, μέχρι τις φυσικές χρυσαφένιες ανταύγειες και το φωτεινό “bronde.” Υπάρχει κι ένα διαφορετικό ξανθό για κάθε γυναίκα, κάθε τύπο μαλλιών, κάθε εποχή, και κάθε διάθεση. 

Το ξανθό δεν έχει όρια, όταν έχετε στη διάθεσή σας τα κατάλληλα προϊόντα για να διαφυλάξετε την υγεία των μαλλιών σας.

...για εκείνες που τολμούν.

Κανείς δεν καταλαβαίνει τη διαδικασία του ξανθού καλύτερα από τις γυναίκες που το τόλμησαν, και κανείς δεν καταλαβαίνει την περιποίηση καλύτερα από την Kérastase. Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε μια ομάδα εννέα δυναμικών γυναικών που έχουν επιλέξει εντελώς διαφορετικές πτυχές του ξανθού. Οι προβληματισμοί τους και οι πιο βαθιές τους επιθυμίες μας ενέπνευσαν να δημιουργήσουμε την απόλυτη σειρά για την περιποίηση του ξανθού.

Katherine

Το «ειδικό μείγμα» μελί-ξανθού της Katherine ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα και την προσωπικότητά της, και την κάνει να νοιώθει αυτοπεποίθηση. «Μια μέρα απλώς αποφάσισα να γίνω ξανθιά», λέει.

Grece

Για την Grece, πρώην μοντέλο και νυν fashion blogger, το παγωμένο ξανθό την κάνει να νοιώθει νέα και τολμηρή. «Τα μαλλιά μου είναι η υπογραφή μου», λέει.

Hanalei

Τα… γοργονίσια μαλλιά στο χρώμα του σπασμένου ξανθού της σέρφερ Hanalei είναι ο συνδετικός της κρίκος με τον ωκεανό. «Για μένα, είναι τόσο όμορφα και ανεπιτήδευτα… έχουν κάτι μαγικό.»

Blond Absolu You Dare We Care 8 Article Kérastase

Οι ξανθιές απαιτούν το καλύτερο.

Ανακαλύψαμε ότι κάθε ξανθιά έχει τα δικά της πιστεύω και τη δική της φιλοσοφία πάνω στο χρώμα και στο πώς αυτό δίνει σπίθα στη ζωή της. Τι κοινό έχουν όλες τους; Καμιά τους δεν θέλει να επιλέξει ανάμεσα στο υπέροχο ξανθό χρώμα και στα υγιή, πλούσια μαλλιά. Τα θέλουν όλα. Και τα θέλουν ανά πάσα στιγμή –χωρίς ξεθώριασμα, χωρίς ανεπιθύμητους θερμούς τόνους.

Blond Absolu You Dare We Care 9 Article Kérastase

 

Όλη η διασκέδαση, χωρίς τα μειονεκτήματα.

Αυτή ακριβώς η απαίτηση για αριστεία και εξατομίκευση μάς έδωσε την έμπνευση να δημιουργήσουμε την Blond Absolu, την απόλυτη περιποίηση για τα βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού με έξι προϊόντα που συνδυάζονται σε προσαρμοσμένα τελετουργικά για το λούσιμο, την περιποίηση και το φορμάρισμα των μαλλιών. Το υαλουρονικό οξύ και το άνθος εντελβάις επανορθώνουν σε βάθος και αναδομούν την τρίχα. Οι υπεριώδεις παράγοντες εξουδετέρωσης απομακρύνουν τους θερμούς τόνους και φωτίζουν το ξανθό. Τα μαλλιά μένουν μεταξένια, με μακράς διάρκειας φυσικό άγγιγμα και αίσθηση.

Εμπρός λοιπόν, τολμήστε το. Κάντε τα μαλλιά σας ξανθά. Εμείς θα είμαστε εκεί, να σας περιμένουμε με την καλύτερη επανορθωτική περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές.

Εσείς τολμάτε, εμείς σας φροντίζουμε.

Blond Absolu You Dare We Care 10 Article Kérastase
Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.