Πώς φεύγει η κιτρινίλα από τα ξανθά μαλλιά;

Πώς φεύγει η κιτρινίλα από τα ξανθά μαλλιά;

Κρατήστε το πλατινέ ξανθό σας όμορφο και φωτεινό, χωρίς ανεπιθύμητους θερμούς τόνους, με 3 μόνο βήματα.

01

1 - ΒΗΜΑ 1

Λούστε τα μαλλιά σας με το Bain Ultra-Violet μία φορά την εβδομάδα, για να μειώσετε τους κίτρινους τόνους. Αφήστε να δράσει για 2-5 λεπτά, ανάλογα με το πόσο ψυχρό θέλετε να είναι το αποτέλεσμα.

02

2 - ΒΗΜΑ 2

Χρησιμοποιήστε το Cicaflash τακτικά ή ακόμα και κάθε μέρα, για να προσφέρετε επανόρθωση στα μαλλιά σας. Αφήστε να δράσει για 3 λεπτά.

03

3 - ΒΗΜΑ 3

Αφού σκουπίσετε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, εφαρμόστε τοCicaplasme για διατήρηση του χρώματος και προστασία.

Έχετε ένα λεπτό;

Ο Johnny Ramirez θα σας καθοδηγήσει εξηγώντας σας όλα τα βήματα του προγράμματος περιποίησης για τα ξανθά σας μαλλιά. Για να ξεφύγετε από την παγίδα των ανεπιθύμητων θερμών τόνων.

Μέθοδος περιποίησης Blond Absolu

Το ξανθό είναι εντυπωσιακό και άκρως σαγηνευτικό. Όμως το ντεκαπάζ αφήνει τα μαλλιά απροστάτευτα και ευάλωτα. Η σειρά Blond Absolu προσφέρει περιποίηση με υπεριώδεις χρωστικές για τα ξανοιγμένα μαλλιά. Ενυδατώνει την ευαισθητοποιημένη τρίχα, προστατεύει ενάντια στην οξείδωση, εξουδετερώνει αμέσως τους θερμούς τόνους, και φωτίζει το χρώμα για λαμπερά ξανθά μαλλιά. Ανακαλύψτε το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης για τον δικό σας τύπο ξανθού.

Ανακαλύψτε την Blond Absolu
1
Λούσιμο
Bain Ultra Violet Blond Absolu 250ml 01 Kérastase

Bain Ultra-Violet

Μωβ Σαμπουάν Κατά των Πορτοκαλί Τόνων για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Αποτελεσματική μείωση των πορτοκαλί τόνων, για άμεσα πιο φωτεινό ξανθό. Αποκαθιστά τη λάμψη & την απαλότητα και ενισχύει τη φωτεινότητα του χρώματος. Προσφέρει μακράς διάρκειας δράση ενάντια στους πορτοκαλί τόνους. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό οξύ και άνθος Εντελβάις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
2
Διαμόρφωση
Cicaflash Blond Absolu 250ml Kérastase

Cicaflash

Τελετουργία Βαθιάς Ενδυνάμωσης για βαμμένα ξανθά μαλλιά, η οποία περιλαμβάνει την επανορθωτική δράση μιας ισχυρής μάσκας και το ανάλαφρο φινίρισμα μιας κρέμας μαλλιών. Επανορθώνει την τρίχα σε βάθος και την αναδομεί από μέσα προς τα έξω. Ο συνδυασμός του Υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις Ενυδατώνει τα μαλλιά, χωρίς να τα βαραίνει. Ιδανικό για όλους τους τόνους βαμμένων ξανθών μαλλιών. Προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο και την καθημερινή διάβρωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
3
Περιποίηση
Cicaplasme Blond Absolu 250 ml Kérastase

Cicaplasme

Επανορθωτικός Θερμοπροστατευτικός Ορός για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Ένα προϊόν που δεν ξεβγάζεται, για ολοκληρωμένη & εντατική επανόρθωση, για πιο υγιή & δυνατά μαλλιά. Χάρη στο Υαλουρονικό οξύ και το άνθος Εντελβάις, επανορθώνει αμέσως την τρίχα, χαρίζει ομοιομορφία στις ταλαιπωρημένες περιοχές για λιγότερο σπάσιμο. Προσφέρει θερμοπροστασία έως 230οC. Προστατεύει ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες & τις καταπονήσεις. Θωρακίζει τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ανάλαφρο φινίρισμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusiodose Εικόνα Footer

Περιποίηση Fusio-Dose στο κομμωτήριο

Μάθετε για τη διάσημη υπηρεσία που διατίθεται στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει την ποιότητα των μαλλιών σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.