Best Anti Thinning Hair Products for Men - Hero Banner

Η λύση της Kérastase κατά της ανδρικής τριχόπτωσης

Η νέα μας συλλογή Genesis Homme είναι μια ανδρική σειρά προϊόντων για την ανάπτυξη των μαλλιών με διπλή δράση: δίνει αμέσως όγκο στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει μακροπρόθεσμα αποτελέσματα ενάντια στην τριχόπτωση και τη λέπτυνση μαλλιών. Ανακαλύψτε εδώ τα προϊόντα μας και πώς χρησιμοποιούνται.

Τριχόπτωση και αραίωση μαλλιών: το καταλαβαίνουμε —δεν είναι και το αγαπημένο σας θέμα συζήτησης. Όμως δεν πρέπει να νοιώθετε μόνοι, αφού το 70% των ανδρών ταλαιπωρούνται από τριχόπτωση κάποια στιγμή στη ζωή τους. Από την άλλη, από το 16% των ανδρών που τελικά προσπαθούν να καταπολεμήσουν την αραίωση, πολλοί πιστεύουν ότι τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά δεν είναι βολικά και δεν έχουν άμεσα αποτελέσματα. Η Kérastase «έπιασε» το μήνυμα: έπρεπε να δημιουργήσουμε μια σειρά προϊόντων με ευχάριστες υφές που να προσφέρουν τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Και έτσι γεννήθηκε η Genesis Homme, μια συλλογή που πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη σειρά προϊόντων ανάπτυξης μαλλιών για άνδρες.

Kérastase model for Genesis Homme
Kérastase Genesis Homme hair before after

Genesis Homme: Τα οφέλη

Με την Genesis Homme, τα αποτελέσματα είναι άμεσα –κι όταν λέμε άμεσα, εννοούμε μετά από μία μόλις χρήση. Τα μαλλιά γίνονται αμέσως 85% πιο δυνατά και 5x πιο πυκνά.* Όμως με τη συνεχή χρήση εξασφαλίζονται πραγματικά μακροπρόθεσμα οφέλη. Μετά από 6 εβδομάδες καθημερινής χρήσης*, η τριχόπτωση μειώνεται και παρατηρείται αισθητά μεγαλύτερη συγκράτηση της τρίχας.

* Οργανομετρική δοκιμή με χρήση των Bain de Masse Épaississant + Cire d'Épaisseur Texturisante + Sérum Anti-Chute Fortifiant
** Κλινική μελέτη, 99 άτομα, μετά από 6 εβδομάδες χρήσης του Sérum Anti-Chute Fortifiant

Τα καλύτερα συστατικά για ανάπτυξη των μαλλιών στους άνδρες

Η σειρά Genesis Homme περιλαμβάνει 5 προϊόντα εμπλουτισμένα με ένα πανίσχυρο κοκτέιλ συστατικών και ειδικά σχεδιασμένα να καταπολεμούν την τριχόπτωση και την λέπτυνση της τρίχας.

Για άμεσο αποτέλεσμα όγκου, επιλέξαμε τον συνδυασμό Ρίζας Τζίντζερ, Κρεατίνης και Πολυμερών Διόγκωσης που αμέσως ενδυναμώνει την τρίχα και αυξάνει τη διάμετρό της για πιο πλούσια μαλλιά, γρήγορα.

Kérastase Genesis Homme ingredients: creatine, aminexil and ginger root extract

Μέρα με τη μέρα, το 1,5% Aminexil, η εναλλακτική μας για το Minoxidil, βοηθά στην αναστολή της τριχόπτωσης εξασφαλίζοντας την πιο αποτελεσματική αγκύρωση της τρίχας στο τριχοθυλάκιο, ενώ παράλληλα προστατεύει από περιβαλλοντικούς επιβλαβείς παράγοντες όπως η ρύπανση και οι ακτίνες UV. 

Τι είναι λοιπόν το Aminexil; Πρόκειται για ενεργό συστατικό που ανέπτυξε η L’Oréal Research και το οποίο έχει την ικανότητα να αναστέλλει τη σκλήρυνση του δικτύου κολλαγόνου. Με πιο απλά λόγια, κρατά τη ρίζα της τρίχας εύκαμπτη και διασφαλίζει τη σταθερή αγκύρωσή της στο τριχωτό.

Tα καλύτερα προϊόντα ανάπτυξης μαλλιών για άνδρες

Η Kérastase ξέρει ότι οι άνδρες θέλουν απλά, εύχρηστα προϊόντα που να έχουν αποτέλεσμα. Γι’ αυτό, η Genesis Homme είναι μια περιεκτική σειρά με μόνο 5 προϊόντα που προλαμβάνουν την ανδρική τριχόπτωση και λέπτυνση τρίχας.

 

Στην καρδιά αυτής της σειράς βρίσκονται δύο σαμπουάν που πιστεύουμε ότι είναι τα καλύτερα σαμπουάν κατά της λέπτυνσης τρίχας.

Το Bain de Force Quotidien είναι κατά τη γνώμη μας το καλύτερο καθημερινό σαμπουάν καθαρισμού και ενδυνάμωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση λέπτυνσης. Η διάφανη, δροσερή υφή του –ιδανική για καθημερινή χρήση– ενδυναμώνει τα αδύναμα μαλλιά με τάση λέπτυνσης. Και για όσους αγαπούν τα χρηστικά προϊόντα, αυτό το σαμπουάν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γένια για καθαρισμό, αναζωογόνηση και απαλότητα. Πάνω από το 80% των καταναλωτών* είπαν ότι το σαμπουάν αυτό αναζωογόνησε, εξισορρόπησε και τόνωσε το τριχωτό τους.

Χρήση: Δουλέψτε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά. Ξεβγάλτε καλά.

* Κλινική μελέτη, 59 άτομα, χρήση του Bain de Force Quotidien

Το Bain de Masse Épaississant είναι το πιο εξειδικευμένο σαμπουάν μας κατά της λέπτυνσης, αλλά και το καλύτερο σαμπουάν πύκνωσης. Έχει πλούσια, κρεμώδη υφή που καθαρίζει τα μαλλιά και τα αφήνει απαλά. Όπως και το εξυγιαντικό σαμπουάν μας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γένια. Εξασφαλίζοντας άμεση δράση πύκνωσης, δίνει στα μαλλιά τον όγκο και το «σώμα» που χρειάζονται κάνοντάς τα να φαίνονται πιο πλούσια. Εντυπωσιακό για ένα σαμπουάν, έτσι δεν είναι;

Χρήση: Δουλέψτε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά. Ξεβγάλτε καλά.

Πώς θα επιλέξετε το ιδανικό σαμπουάν για εσάς; Εμείς συνιστούμε το Bain de Masse Épaississant, σαμπουάν πύκνωσης που ενισχύει τη μάζα των μαλλιών, για αδύναμα μαλλιά με τάση για λέπτυνση και για τις περιπτώσεις πιο σοβαρής τριχόπτωσης, Να ξέρετε πάντως ότι, με αυτά τα σαμπουάν, αρκεί ακόμα και ελάχιστη ποσότητα! Το Bain de Force Quotidien έχει δροσιστική αίσθηση προσφέροντας φρεσκάδα και αφήνοντας τα μαλλιά φυσικά στο άγγιγμα, ενώ το Bain de Masse Épaississant δίνει όγκο στα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.

Το Spray de Force Épaississant είναι ένα σπρέι ενδυνάμωσης και πύκνωσης για αδύναμα μαλλιά με τάση λέπτυνσης. Αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας κατά 25% από την πρώτη εφαρμογή, για άμεσο αποτέλεσμα πιο πλούσιων μαλλιών. Δίνει «σώμα» στα μαλλιά με ελαφρύ κράτημα, χωρίς κολλώδη αίσθηση, με τα αποτελέσματα να διαρκούν για το εντυπωσιακό διάστημα των 24 ωρών*.

Συμβουλή: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σπρέι και σε στεγνά μαλλιά. Βάλτε προϊόν στο χέρι σας και τρίψτε το στο μπροστινό μέρος των μαλλιών –είναι ιδανικό αν έχετε υποχώρηση στη γραμμή των μαλλιών, αφού θα σας δώσει περισσότερο όγκο. Αν από την άλλη τα μαλλιά σας έχουν από μόνα τους περισσότερο όγκο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τα τιθασεύσετε.

Χρήση: Εφαρμόστε στα χέρια σας. Δουλέψτε το προϊόν σε βρεγμένα μαλλιά. Μην ξεβγάλετε.

* Οργανομετρική δοκιμή, μετά από εφαρμογή του Spray de Force Épaississant.

Το Cire d’Épaisseur Texturisante είναι ένας πηλός για άμεσο αποτέλεσμα πύκνωσης σε αδύναμα μαλλιά με τάση λέπτυνσης. Αυτός ο πηλός με τη μη λιπαρή, μη κολλώδη, λευκή υφή αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας, για μαλλιά που φαίνονται πλούσια και υγιή. Προσφέρει ελαστικό, μέτριο κράτημα και ματ φινίρισμα, ιδανικό για το καθημερινό styling. Όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Bain de Masse, εξασφαλίζει 5x πιο πλούσια μαλλιά και 70% μεγαλύτερη διάμετρο τρίχας*.

Συμβουλή: Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά για όγκο στις ρίζες, είτε σε στεγνά μαλλιά μετά το styling για κράτημα και μαλλιά που φαίνονται πιο πλούσια.

* Οργανομετρική δοκιμή, μετά από εφαρμογή των Bain de Masse και Cire d’ Épaisseur Texturisante

Ker Video Pro Tips

Το Serum Anti-Chute Fortifiant είναι το πρωταγωνιστικό μας προϊόν: είναι το μόνο που περιέχει 1,5% Aminexil, μια εναλλακτική του Minoxidil, και έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται καθημερινά για την ενδυνάμωση των αδύναμων μαλλιών με τάση λέπτυνσης και τριχόπτωσης. Είναι κλινικώς αποδεδειγμένο ότι το διάφανο αυτό τζελ-serum μειώνει τον ρυθμό της τριχόπτωσης μετά από 6 εβδομάδες*. Επιβραδύνει τη διαδικασία αποβολής της τρίχας και ενισχύει την αγκύρωσή της στη ρίζα, ελαχιστοποιώντας την τριχόπτωση. Επίσης, προφυλάσσει αποτελεσματικά τον φυσικό φραγμό του τριχωτού προστατεύοντας τις ρίζες από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες. Και επιπλέον, η σύνθεση προσφέρει σημαντική καταπραϋντική δράση μειώνοντας τον κνησμό και τη δυσφορία σε μόλις 3 εβδομάδες.

Συμβουλή: Φροντίστε να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ορό καθημερινά. Δεν χρειάζεται να το χρησιμοποιείτε μέσα στη μέρα ή μετά το λούσιμο. Βάλτε το όμως δίπλα στο κρεβάτι σας για να το βλέπετε και να το θυμάστε. Χρησιμοποιήστε το ανελλιπώς για τις επόμενες 6 εβδομάδες, και αποκτήστε τα πιο δυνατά και πιο πυκνά μαλλιά που θέλετε.

Χρήση: Εφαρμόστε 4 δόσεις (1 δόση = 1 σταγονόμετρο γεμάτο μέχρι το σημάδι) σε μαλλιά στεγνά ή σκουπισμένα με πετσέτα, τμηματικά.

* Κλινική μελέτη, 99 άτομα, μετά από 3 εβδομάδες χρήσης (καταπράυνση) και μετά από 6 εβδομάδες χρήσης (τριχόπτωση) του Sérum Anti-Chute Fortifiant