Εικόνα Hero Banner για Άρθρο Σχετικά με εμάς Kerastase
Απόλυτα προσωποποιημένη περιποίηση για μοναδικά μαλλιά

Σχετικά με εμάς

Εμπνευσμένη από τη βαθιά γνώση μας για τη σύγχρονη γυναίκα, η Kérastase συνεχίζει να δημιουργεί προσωποποιημένα προϊόντα και θεραπείες που ικανοποιούν την επιθυμία της για υπέροχα μαλλιά.

Σχετικά με εμάς Άρθρο 1 Kerastase

Απόλυτα προσωπική περιποίηση μαλλιών

Κάθε γυναίκα θέλει υπέροχα μαλλιά, αλλά η λύση δεν είναι η ίδια για όλες. Ο τύπος μαλλιών, το τριχωτό της κεφαλής, οι εσωτερικοί και οι εξωτερικοί παράγοντες είναι μερικές από τις μεταβλητές που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία των μαλλιών. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή και εξειδίκευση για την επίλυση όλων αυτών των παραγόντων, για να αποκτήσει κάθε γυναίκα το δικό της προσωπικό, αλλά σαγηνευτικό στυλ μαλλιών. Η Kérastase δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα και ειδικές τελετουργίες για υπέροχα μαλλιά.

Σχετικά με εμάς Άρθρο 2 Kerastase

Ανακαλύψτε την περιποίηση που ταιριάζει στα δικά σας μαλλιά

Πριν από το ραντεβού σας στο κομμωτήριο, κάντε το quiz για να ανακαλύψετε τις ανάγκες των μαλλιών σας και τις προσδοκίες σας. Ο κομμωτής σας θα ολοκληρώσει αυτή τη γενική εικόνα με κάποιους προσωπικούς ελέγχους, για να κατανοήσει καλύτερα τις ιδιαιτερότητες των μαλλιών σας. Χάρη στο quiz και τις ερωτήσεις, ο κομμωτής σας μπορεί πλέον να σας προτείνει ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα περιποίησης, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

 

 Ξεκινήστε το quiz για τις ανάγκες των μαλλιών σας

Βρείτε το ιδανικό πρόγραμμα περιποίησης για τα μαλλιά σας

Στο σπίτι, η καθημερινή περιποίηση και οι τακτικές σπιτικές τελετουργίες συνεχίζονται και μετά την επίσκεψη στο κομμωτήριο. Το μυστικό για υπέροχα μαλλιά είναι η διαρκής φροντίδα. Ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα περιποίησης με πολυτελή προϊόντα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα μαλλιά που θέλετε και να μετατρέψετε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς σε στιγμές απόλαυσης στην άνεση του μπάνιου σας.

 

Ανακαλύψτε τις συλλογές μας για περιποίηση στο σπίτι

Σχετικά με εμάς Άρθρο 3 Kerastase
Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο

Το κομμωτήριο είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος που επισκέπτεστε για να βάψετε τις ρίζες των μαλλιών σας ή για ένα κάνετε κούρεμα. Κλείστε ραντεβού στο πιο κοντινό σας κομμωτήριο Kérastase για μία δωρεάν προσωποποιημένη διάγνωση μαλλιών.

Επανασχεδιάζουμε την πολυτέλεια με υπευθυνότητα

Με την ανανέωση του κλασσικού μπουκαλιού της Kérastase, η νέα αίσθηση του απόλυτα προσωποποιημένου στυλ & της βιώσιμης πολυτέλειας γίνεται πραγματικότητα! Η μοντέρνα σιλουέτα αποκτά κομψές, αρμονικές καμπύλες. Τα καπάκια μοιάζουν με κοσμήματα με χρυσές λεπτομέρειες, που ενισχύουν τον αισθησιασμό της περιποίησης των μαλλιών, ενώ το καθένα έχει ξεχωριστό χρώμα. Ο νέος σχεδιασμός ενισχύει την εμπειρία πολυτέλειας ενώ μειώνει το βάρος. Τα καπάκια πλέον είναι πιο ελαφριά, με αποτέλεσμα να εξοικονομούνται πάνω από 45 τόνοι πλαστικού κάθε χρόνο. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στις μικρές λεπτομέρειες των κοσμημάτων του μπάνιου σας.

Σχετικά με εμάς Άρθρο 4 Kerastase

Η απόλυτη συνεργασία επιστημόνων & κομμωτών

Η Kérastase ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία που έδωσε στους κομμωτές τη δυνατότητα να προσφέρουν πιο προσωπικές συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών, με την υποστήριξη των επιστημόνων της L’Oréal Advanced Research. Τα εμβληματικά μας προϊόντα συνεχίζουν να επωφελούνται από τον μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και καινοτομίας της Kérastase, χαρίζοντας απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία, πραγματική απόλαυση για τις αισθήσεις.

Πρωτοποριακή επιστήμη

Η προηγμένη ερευνητική μας ομάδα αμφισβητεί τη συμβατική γνώση που έχουμε για τα μαλλιά, αναζητώντας ενεργά νέες προτάσεις, λύσεις και συστατικά.

Σχετικά με εμάς Άρθρο 5 Kerastase

Εξειδικευμένοι κομμωτές

Οι έμπειροι κομμωτές μας στα κομμωτήρια του Παρισιού, του Τόκιο, της Σαγκάης, του Ρίο ντε Τζανέιρο και της Νέας Υόρκης δοκιμάζουν τελετουργίες σε πραγματικές συνθήκες.

Βίντεο για τρόπο εφαρμογής Εικόνα εξωφύλλου

Εκεί που η επιστήμη συναντά την τέχνη

Η Kérastase ήταν επίσης η πρώτη εταιρεία που έδωσε στους κομμωτές τη δυνατότητα να προσφέρουν πιο προσωπικές συμβουλές για την περιποίηση των μαλλιών, με την υποστήριξη των επιστημόνων της L’Oréal Advanced Research. Τα εμβληματικά μας προϊόντα συνεχίζουν να επωφελούνται από τον μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και καινοτομίας της Kérastase, χαρίζοντας μια απόλυτα προσωποποιημένη εμπειρία, πραγματική απόλαυση για τις αισθήσεις.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.