Υποδεχθείτε τη Νύφη με τα Μακρία Μαλλιά Εικόνα 1

Υποδεχθείτε τη Νύφη με τα Μακριά Μαλλιά

Όταν τα αέρινα μαλλιά είναι must, η εξαιρετική φροντίδα είναι απολύτως απαραίτητη.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συνθέτουν αυτήν την εικόνα τελειότητας. Η ονειρική αυτή στιγμή περιλαμβάνει στοιχεία όπως η τοποθεσία, ο χώρος της δεξίωσης, η λίστα των καλεσμένων και, ναι, το νυφικό. Τόσες πολλές λεπτομέρειες που η μέλλουσα νύφη πρέπει να διαγράψει από τη λίστα των επιθυμιών της. Κάποιες είναι προτεραιότητα, άλλες είναι απλώς προσωπική προτίμηση. Όμως υπάρχει μία που δεν λείπει από τη λίστα καμιάς νύφης, κι αυτή είναι τα τέλεια μαλλιά.

Για τις νύφες που θέλουν μακριά, αέρινα μαλλιά ή περίτεχνα χτενίσματα, χρειάζεται κάποια προετοιμασία για να φτάσουν από τα απλά, καθημερινά μαλλιά στην ιδανική για τη φωτογράφιση υψηλή κομμωτική -απλώς ρωτήστε τη μέλλουσα νύφη Millie Mackintosh. Το να μακρύνει μια γυναίκα τα μαλλιά της έγκαιρα πριν από το μεγάλο γεγονός απαιτεί προγραμματισμό, υπομονή, αποφασιστικότητα και, φυσικά, μια πολύ καλή στρατηγική περιποίησης.

Κι εδώ μπαίνει ο παράγοντας Extentioniste… η νέα σειρά που υπόσχεται να σας χαρίσει πιο μακριά, πιο δυνατά και πιο υγιή μαλλιά από ποτέ—έως και τέσσερα εκατοστά πιο μακριά μετά από τρεις μήνες, για να ακριβολογούμε. Αυτό περίπου είναι και το μήκος που θέλει να πετύχει η Millie μέχρι τον μεγαλοπρεπή γάμο της. Είναι η τέλεια λύση για κάθε νύφη που είναι αποφασισμένη να αποκτήσει μακριά μαλλιά για τον γάμο της.
Κι αφού τα μακριά, υγιή, πανέμορφα, τέλεια για τον γάμο μαλλιά χρειάζονται χρόνο για να επιτευχθούν, καλό είναι να μην περιμένετε στιγμή παραπάνω.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙΟΛΑΣ

Απανταχού μέλλουσες νύφες και παράνυμφοι με μακριά μαλλιά, ήρθε η ώρα να επισκεφθείτε το κομμωτήριό σας για ένα τριμάρισμα (μην το παρακάνετε!) και το Πρωτόκολλο Extentioniste—το τονωτικό των μακριών μαλλιών. Κι όσο βρίσκεστε εκεί, ο κομμωτής σας θα σας προτείνει το ιδανικό τελετουργικό για το σπίτι, για να αποκτήσετε πιο μακριά μαλλιά από ποτέ και να εμφανιστείτε στον γάμο σας με ένα υπέροχο look, ανεπιτήδευτα όμορφο και αδιαμφισβήτητα ρομαντικό.

Κι αν έχετε παρανύμφους ή άλλα μέλη της οικογένειας που τυχαίνει να θέλουν κι εκείνες να απαθανατιστούν στο γαμήλιο άλμπουμ σας με πανέμορφα μακριά μαλλιά, πείτε τους να σας ακολουθήσουν και να πετύχετε μαζί τον στόχο σας για μακριά μαλλιά.

Υποδεχθείτε τη Νύφη με τα Μακρία Μαλλιά Εικόνα 2Υποδεχθείτε τη Νύφη με τα Μακρία Μαλλιά Εικόνα 3
Υποδεχθείτε τη Νύφη με τα Μακρία Μαλλιά Εικόνα 4Υποδεχθείτε τη Νύφη με τα Μακρία Μαλλιά Εικόνα 5

Όταν έρθει η μεγάλη μέρα και τα φλας αρχίσουν να αστράφτουν, τινάξτε τα μαλλιά σας με νάζι και χαμογελάστε πλατιά.

Κανείς δεν πρόκειται να μάθει πόση αφοσίωση χρειάστηκε για να αποκτήσετε τόσο τέλεια μαλλιά.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.