Έτοιμοι για φανταστικό μήκος μαλλιών

Αποκτώντας μακριά μαλλιά με την Extentioniste

Σας παρουσιάζουμε τη Résistance Extentioniste, το απόλυτο πλεονέκτημα στην αναζήτηση για μακριά μαλλιά.

Κάθε γυναίκα, κάποια στιγμή στη ζωή της, θέλει μακριά, πλούσια μαλλιά. Μαλλιά που να κινούνται αέρινα μαζί με εκείνη, πέφτοντας ανάλαφρα στους ώμους της, ή και πιο κάτω.

Τα μαλλιά μιας σύγχρονης γοργόνας, οπλισμένης με θηλυκότητα και συναρπαστικά μυστικά. Ένα δίχως τέλος φωτοστέφανο ομορφιάς.

Το μόνο θέμα είναι ότι, κάθε φορά που προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, έρχεστε αντιμέτωπη με τα συνήθη προβλήματα: σπάσιμο και φθορά, ξηρότητα και θαμπάδα. Για να το θέσουμε με απλά λόγια... Καθώς τα μαλλιά μακραίνουν, περνούν όλο και περισσότερο χρόνο σε επαφή με τον έξω κόσμο, εκτεθειμένα στα στοιχεία της φύσης, στους περιβαλλοντικούς ρύπους, στο styling και τη χημική καταπόνηση.

Και καθώς πλησιάζουν στο επιθυμητό μήκος, τα μαλλιά αρχίζουν να δείχνουν... όχι και τόσο στα καλύτερά τους. Απρόθυμα, ζητάτε από τον κομμωτή σας να σας τα κόψει λιγάκι παραπάνω από ό,τι θα θέλατε. Λέτε στον εαυτό σας ότι το κάνετε για την υγεία τους. Αλλά μάλλον νοιώθετε σαν να κάνετε ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω, όπως πάντα. Δεν καταφέρνετε ποτέ να φτάσετε το μήκος που ονειρεύεστε.

Φτάνει πια, λέμε εμείς

Οι επιστήμονες της Kérastase γνωρίζουν πόσο δύσκολη είναι η διαδικασία του να μακρύνετε τα μαλλιά σας. Ξέρουμε ότι απαιτεί θέληση και αφοσίωση, ένα στοχευμένο πρόγραμμα που να τους εξασφαλίζει τη δύναμη και την αντοχή που χρειάζονται για να κάνουν το έξτρα βήμα. Για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε, χρειάζεστε τα σωστά εργαλεία και τις κατάλληλες τεχνικές.

Νέα Σειρά

Σας παρουσιάζουμε τη Résistance Extentioniste

Σαμπουάν που δυναμώνει τα μαλλιά και βοηθά στην ανάπτυξή τους. Για αδύναμα μαλλιά που χρειάζονται δύναμη και αντοχή.

Ανακαλύψτε τη Résistance

Νέα Σειρά

Σας παρουσιάζουμε τη Résistance Extentioniste

Θεραπεία που περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά δυναμώνοντάς τα και βοηθώντας τα να αναπτυχθούν υγιή.

Ανακαλύψτε τη Résistance

Νέα Σειρά

Σας παρουσιάζουμε τη Résistance Extentioniste

Τονωτικός ορός χωρίς ξέβγαλμα που ενεργοποιεί και προστατεύει το τριχωτό, για υγιή μακριά μαλλιά.

Ανακαλύψτε τη Résistance

Μια νέα οικογένεια προϊόντων που στόχο έχουν να κρατήσουν κάθε τρίχα δυνατή και υγιή, για να βοηθήσουν τα μαλλιά σας να μακρύνουν όσο εσείς θέλετε, παραμένοντας πάντοτε λαμπερά και υπέροχα. Ώρα να πείτε αντίο στο κλασσικό "πάρτε μόνο λίγο τις άκρες" που καταλήγει συνήθως σε ένα πολύ κοντό κούρεμα.

Επισκεφθείτε σήμερα κιόλας τον κομμωτή σας και ξεκινήστε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης με το Πρωτόκολλο Extentioniste, για να φτάσετε τον στόχο σας για μακριά μαλλιά. Ο κομμωτής σας θα σας προτείνει επίσης και ένα πρόγραμμα Extentioniste για το σπίτι, για να κρατήσετε τα μαλλιά σας σε φόρμα μέχρι το επόμενο ραντεβού σας στο κομμωτήριο.

Με εξαιρετική φροντίδα και λίγη υπομονή, μπορείτε να αποκτήσετε μακριά, υγιή, υπέροχα μαλλιά, και να τα κρατήσετε έτσι μέχρι εσείς να αποφασίσετε ότι έχει έρθει η ώρα να τα κόψετε.Που μπορεί να μην έρθει και ποτέ -ποιος ξέρει;

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας (δηλαδή τον προπονητή των μαλλιών σας) σήμερα κιόλας και ξεκινήστε το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης για Πιο Μακριά Μαλλιά -ένα ταξίδι τριών μηνών που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να βρουν τη φόρμα τους, για να πετύχετε τον στόχο σας για πιο μακριά μαλλιά.