Χονδρά ή ξηρά μαλλιά: Πως να σταματήσω την τριχόπτωση

Θέλετε να καταπολεμήσετε την τριχόπτωση και ταυτόχρονα να αναδείξετε την πιο όμορφη εκδοχή των μαλλιών σας; Ανακαλύψτε το ιδανικό Πρόγραμμα Genesis τώρα.

01

1 - ΒΗΜΑ 1

Λούστε τα μαλλιά σας με το Bain Nutri-Fortifiant, το οποίο θα προσφέρει στα μαλλιά σας θρέψη & ενδυνάμωση. Επαναλάβετε άλλη μία φορά.

02

2 - ΒΗΜΑ 2

Χρησιμοποιήστε τη Masque Reconstituant, για να εξασφαλίσετε βαθιά ενδυνάμωση της τρίχας & να μειώσετε την τριχόπτωση που οφείλεται στο σπάσιμο. Αφήστε το προϊόν να δράσει για 5 λεπτά.

03

3 - ΒΗΜΑ 3

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το Sérum Fortifiant Anti-Chute για να ενισχύσετε την αντοχή των μαλλιών σας ενάντια στην τριχόπτωση. Εφαρμόστε ποσότητα ίση με 4 σταγονόμετρα στο τριχωτό, τμηματικά, και κάντε μασάζ για να ενεργοποιήσετε τη μικροκυκλοφορία.

04

4 - ΒΗΜΑ 4

Εφαρμόστε το Défense Thermique πριν από το στέγνωμα με το πιστολάκι, για να κάνετε τα μαλλιά σας πιο ευκολοχτένιστα & να τα προστατεύσετε από την τριχόπτωση που οφείλεται στο βούρτσισμα. Ταυτόχρονα, θα προσφέρετε στα μαλλιά σας προστασία από τη θερμότητα και αναζωογόνηση.

Θέλετε να εξασφαλίσετε βέλτιστα αποτελέσματα;

Ακολουθήστε το Πρόγραμμα Genesis για χονδρά ή ξηρά μαλλιά.

Το Πρόγραμμα Genesis:

Δουλειά, διασκέδαση, σπίτι, και ξανά από την αρχή. Εθίζεστε στον ρυθμό, παρασύρεστε από τον ενθουσιασμό. Κι όλο αυτό σας γεμίζει ενέργεια, μέχρι το στρες να αρχίσει να επηρεάζει τα μαλλιά σας. Η Genesis είναι η πρώτη περιποίηση διπλής δράσης ενάντια στην τριχόπτωση, και στοχεύει και τα δύο αίτια της τριχόπτωσης.

Ανακαλύψτε την Genesis
1
Λούσιμο
Bain Nutri Fortifiant Genesis 250ml 01 Kérastase

Bain Nutri-Fortifiant

Ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό, θρέφει, και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από σπάσιμο. Η πλούσια αυτή σύνθεση δημιουργεί κρεμώδη αφρό που απομακρύνει την περίσσεια ελαίων και τους ρύπους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά. Χάρη στην ήπια δράση καθαρισμού, καταπραΰνει και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα. Εμπλουτισμένη με έναν πανίσχυρο συνδυασμό Βλαστοκυττάρων Εντελβάις και Ρίζας Τζίντζερ, η σύνθεσή του ενδυναμώνει την τρίχα ενισχύοντας την αντοχή της ενάντια στην τριχόπτωση. Τα μαλλιά θρέφονται και γίνονται πιο πλούσια & πιο υγιή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
2
Περιποίηση
Masque Reconstituant Genesis 200ml 01 Kérastase

Masque Reconstituant

Ενδυναμωτική μάσκα κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Η πλούσια αυτή σύνθεση προσφέρει εντατική θρέψη, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο. Εμπλουτισμένη με έναν συνδυασμό Βλαστοκυττάρων Εντελβάις και Ρίζας Τζίντζερ, αυτή η μάσκα βαθιάς περιποίησης αναζωογονεί τα μαλλιά ενδυναμώνοντας τις καταπονημένες περιοχές της τρίχας. Χάρη στα πανίσχυρα συστατικά της, κάνει τα μαλλιά ευκολοχτένιστα & απαλά θρέφοντάς τα σε βάθος. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά, πιο απαλά και πιο λαμπερά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
3
Ενίσχυση

Serum Anti-Chute Fortifiant

Καθημερινός ενδυναμωτικός ορός κατά της τριχόπτωσης, για τα αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης. Εμπλουτισμένος με έναν πανίσχυρο συνδυασμό Aminexil, Ρίζας Τζίντζερ και Καφεΐνης, ο ορός αυτός ενισχύει την αντοχή της τρίχας ελαχιστοποιώντας την τριχόπτωση και αφήνοντας τα μαλλιά πιο όμορφα. Συμβάλλει στην πιο σταθερή επαναγκύρωση του τριχοθυλακίου στο τριχωτό, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει το βέλτιστο περιβάλλον για την ανάπτυξη νέων τριχών. Μέρα με τη μέρα, ο ορός καταπραΰνει και ενδυναμώνει τον φυσικό προστατευτικό φραγμό του τριχωτού. Η τζελ υφή του διευκολύνει την εφαρμογή, χωρίς να στάζει. Τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή, πιο δυνατά και πιο όμορφα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
4
Ενεργοποίηση
Defense Thermique Genesis 150ml 01 Kérastase

Défense Thermique

Θερμοπροστατευτική ενδυναμωτική λοσιόν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Η κρεμώδης αυτή σύνθεση καταπολεμά το σπάσιμο, και εξασφαλίζει βέλτιστη ενυδάτωση χωρίς φριζάρισμα και χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό Βλαστοκυττάρων Εντελβάις και Ρίζας Τζίντζερ, το Defense Thermique ενυδατώνει, ενδυναμώνει, και προστατεύει την τρίχα από θερμότητα μέχρι και τους 220°C μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο. Τα μαλλιά μένουν λαμπερά, απαλά, μεταξένια στο άγγιγμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusiodose Εικόνα Footer

Περιποίηση Fusio-Dose στο κομμωτήριο

Μάθετε για τη διάσημη υπηρεσία που διατίθεται στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει την ποιότητα των μαλλιών σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Αναζήτηση κομμωτηρίων ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Βρείτε ένα κομμωτήριο της Kérastase δίπλα σας, για μια προσωπική διάγνωση, για να ανακαλύψετε εμπειρίες περιποίησης στο κομμωτήριο και να αγοράσετε προϊόντα.