Τα πάντα για τον συνδυασμό αρωμάτων στα μαλλιά

Ανάλυση: Δημιουργώντας τα Αρώματα Elixir Ultime

Fragrance Analysis Εικόνα 1
Τα πάντα για τον συνδυασμό αρωμάτων στα μαλλιά Εικόνα 3

Η Βάση

 

Η επιλογή των νοτών βάσης είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργία ενός αρώματος με πραγματικά μεγάλη διάρκεια. Θεμέλια της ισχυρής βάσης του Elixir Ultime είναι το Σανταλόξυλο και ο κρεμώδης πλούτος των Κόκκων Tonka, σε συνδυασμό με τις γήινες, ζωώδεις νότες του Μόσχου.

Η Καρδιά

 

Στο μεσαίο επίπεδο, βρίσκονται οι ορυκτές νότες: το Ηλιοτρόπιο και το Ξύλο Κέδρου αλληλοϋφαίνονται με το Μανταρίνι, προσδίδοντας στο άρωμα μια ανατολίτικη διάσταση που εκφράζει τέλεια την εκθαμβωτική λάμψη.

Τα πάντα για τον συνδυασμό αρωμάτων στα μαλλιά Εικόνα 2
Τα πάντα για τον συνδυασμό αρωμάτων στα μαλλιά Εικόνα 1

Η Κορυφή

 

Στην κορυφή του αρώματος αναδύεται η Βιολέτα, που αναμειγνύεται με τη Φρέζια για μια ασύγκριτα λουλουδένια ελαφρότητα. Εδώ είναι που το άρωμα πραγματικά εξυψώνεται και αποκτά απαλότητα εξισορροπώντας τον ακαταμάχητα γήινο χαρακτήρα της βάσης.

Η Κορυφή

Η απόλαυση φτάνει στο απόγειό της στις πιο ψηλές νότες του αρώματος, εκεί όπου, μέσα σε έναν χορό εσπεριδοειδών-μπαχαρικών, το Γκρέιπφρουτ και το Τζίντζερ μεταμορφώνονται σε έναν μανδύα τραγανού Σμέουρου και Κασίς.

Η Καρδιά

Στο μεσαίο επίπεδο, η μυστηριώδης Μαύρη Βιολέτα συναντά τα Πέταλα Άνθους Σαφράν. Η σύνθεσή τους απογειώνεται μέσα από τη διάφανη λεπτότητα του Κρυστάλλινου Τριαντάφυλλου.

Η Βάση

Στη βάση του αρώματος, βρίσκονται το ξύλο και το δέρμα. Το Ξύλο Κέδρου και το Κασμίρ συγχωνεύονται αισθησιακά με τις κλασσικές νότες του Βετιβέρ.