Λάδι Μαλλιών: Ένα για κάθε τύπο Εικόνα 4
Εμβληματικά Έλαια Μαλλιών

Λάδι Μαλλιών: Ένα για κάθε τύπο

Τα έλαια μαλλιών προσφέρουν πολλά οφέλη: θρέψη, προστασία, λάμψη, απαλότητα, τέλειο φινίρισμα. Τα θαυματουργά αυτά προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε τύπο μαλλιών. Όλα έχουν να κάνουν απλώς με το να ξέρετε το πώς & το γιατί.

Λεπτά Μαλλιά

 

Όσες γυναίκες έχουν λεπτά μαλλιά φοβούνται, μερικές φορές, να χρησιμοποιήσουν έλαια θεωρώντας ότι θα κάνει τα μαλλιά τους λιπαρά και πιο βαριά.

Δεν χρειάζεται, ωστόσο, να χάσουν την εκθαμβωτική λάμψη και την προστασία από το φριζάρισμα και τη θερμότητα που προσφέρουν τα έλαια μαλλιών.
Το κλειδί κρύβεται στη λέξη «ανάλαφρο», όπως ακριβώς είναι το Elixir Ultime L'Huile Légère, του οποίου η σύνθεση έχει την ιδανική αναλογία «νερού σε έλαιο».
Ανακινήστε το καλά, ψεκάστε λίγες φορές στη βούρτσα σας (όχι απευθείας στα μαλλιά), και απλώστε σε στεγνά μαλλιά, μόνο στα μήκη (ποτέ στις ρίζες).
Και το μπόνους: η τεχνική αυτή κάνει θαύματα ενάντια στον στατικό ηλεκτρισμό.

Τα Έλαια Φτιάχτηκαν για τα Κορίτσια με Σγουρά Μαλλιά

Σγουρά Μαλλιά

Λάδι Μαλλιών: Ένα για κάθε τύπο Εικόνα 1

Τα έλαια μαλλιών είναι φτιαγμένα για τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Τα σγουρά μαλλιά είναι συνήθως ξηρά και φριζάρουν εύκολα· το έλαιο θα τους προσφέρει πειθαρχία και μπούκλες με τέλειο σχήμα, χαρίζοντάς τους ταυτόχρονα λάμψη και απόλυτα υγιή όψη. Για να δώσετε σχήμα στις μπούκλες σας, βάλτε στα χέρια σας μία δόση της αντλίας και εφαρμόστε σε μία-μία τούφα.

Περιστρέψτε κάθε τούφα και απλώστε το έλαιο ως τις άκρες. Και για τις μέρες που τα μαλλιά σας φριζάρουν πολύ, βάλτε στα χέρια σας μία δόση της αντλίας και περάστε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά εστιάζοντας στις πιο φριζαρισμένες περιοχές.

Αντίο ξηρότητα!

Μαλλιά Εθισμένα στη Θερμότητα

Για όσες από εσάς δεν αποχωρίζεστε με τίποτα το πιστολάκι και τα άλλα εργαλεία styling, το έλαιο μαλλιών είναι απολύτως απαραίτητο. Χρησιμοποιήστε το σαν primer πριν από το styling, για προστασία από τη θερμότητα και πιο γρήγορο στέγνωμα με το πιστολάκι.
Εφαρμόστε 1-3 δόσεις της αντλίας (ανάλογα με το μήκος) σε μαλλιά σκουπισμένα με πετσέτα και απλώστε ομοιόμορφα. Μετά το styling, μπορείτε να βάλετε λίγες σταγόνες σε στεγνά μαλλιά για τέλειο, λαμπερό φινίρισμα και υπέροχο άρωμα.

Μαλλιά Δεύτερης Μέρας

Λάδι Μαλλιών: Ένα για κάθε τύπο Εικόνα 2

Elixir Ultime Original Oil

Το ιδανικό φρεσκάρισμα για τις μέρες εκείνες που επιλέγετε να μην λουστείτε. Ίσως να μην έχετε χρόνο, ή τα μαλλιά σας να γίνονται ξηρά από το συχνό λούσιμο. Ή μπορεί απλώς να σας αρέσει το σέξι αυτό look που έχουν τα μαλλιά σας την επόμενη μέρα. Αν οι ρίζες σας είναι καθαρές, δεν υπάρχει λόγος να λούσετε ή να βρέξετε τα μαλλιά σας. Απλώς εφαρμόστε γρήγορα λίγο έλαιο για να φρεσκάρετε το χτένισμά σας και, ταυτόχρονα, να προσφέρετε στα μαλλιά σας έξτρα θρέψη, λάμψη και άρωμα.

Βαμμένα Μαλλιά

 

Δύο με τρεις εβδομάδες μετά τη βαφή, είναι πιθανό το χρώμα να αρχίσει να χάνει τη φωτεινότητα και τη λάμψη του.

Κι εδώ ακριβώς έρχεται να δείξει το μεγαλείο του το Elixir Ultime Huile Rose. Εφαρμόζοντας μία δόση της αντλίας σε βρεγμένα ή στεγνά βαμμένα μαλλιά, θα προσφέρετε θρεπτική λάμψη στα μαλλιά σας κάνοντάς τα τόσο λαμπερά και όμορφα όσο ήταν και τη μέρα που επισκεφθήκατε το κομμωτήριο.

Λάδι Μαλλιών: Ένα για κάθε τύπο Εικόνα 3