Ξανθά Μαλλιά: Τολμήστε τα με την Blond Absolu!

Το τολμήσατε λοιπόν. Βάψατε τα μαλλιά σας ξανθά. Γιατί όμως; Και ποια απόχρωση επιλέξατε; Τι σημαίνει για εσάς όλο αυτό; Θέλουμε να μάθουμε όλες τις λεπτομέρειες. Το να βάφει μια γυναίκα τα μαλλιά της ξανθά είναι μια πραγματική ιεροτελεστία –και θέλουμε να μας πείτε τα πάντα για την εμπειρία σας!

Κάθε βαμμένη ξανθιά έχει τη δική της ιστορία. Μπορεί να είναι ένας χωρισμός, μια καινούρια δουλειά, ή απλώς μια τυχαία παρόρμηση να κάνει κάτι διαφορετικό. Το ξανθό αντανακλά μια νοοτροπία που κάθε ξανθιά θέλει να μοιραστεί με τον κόσμο. Σε κάποιες γυναίκες αρέσει το πόσο τολμηρό και ασυμβίβαστο είναι το ξανθό. Για άλλες, συμβολίζει την ελαφρότητα και την αθωότητα. Είναι μια καινούρια  αρχή, ένας τρόπος να γράψει ένα νέο κεφάλαιο. Το ξανθό είναι ό,τι θέλετε εσείς να είναι, αρκεί να το τολμήσετε και να το κάνετε δικό σας. Βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον το γιατί πίσω από το ξανθό, το τι σημαίνει για κάθε γυναίκα που επιλέγει τη φωτεινή αυτή απόχρωση και όλα όσα αυτή συμβολίζει.

Το ξανθό είναι ό,τι θέλετε εσείς να είναι, αρκεί να το τολμήσετε και να το κάνετε δικό σας.

Θέλουμε λοιπόν να μάθουμε… Τι σας έκανε να αποφασίσετε να βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά; Πώς ήταν η εμπειρία της μεταμόρφωσης των μαλλιών σας; Και πώς νοιώθετε τώρα, με τα πανέμορφα ξανθά σας μαλλιά που αναμφισβήτητα μαγνητίζουν τα βλέμματα;

Πείτε μας την ιστορία πίσω από το δικό σας ξανθό –την απόχρωση, τις συνθήκες, το κομμωτήριο, τον κομμωτή. Πείτε μας πώς το ξανθό αλλάζει την καθημερινότητά σας και απογειώνει το προσωπικό σας ταξίδι. Και δείξτε μας το αποτέλεσμα και το πρόγραμμα περιποίησης που χρησιμοποιείτε στο Instagram με το hashtag #TheBlondeIDare.

Blond Absolu The Blond I Dare 1 Article Kérastase
Blond Absolu The Blond I Dare 2 Article Kérastase

Για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά στις ιστορίες των γυναικών του Blonde Collective. Εκείνες μοιράστηκαν μαζί μας τι σημαίνει για τις ίδιες το ξανθό. Τώρα, θέλουμε να μάθουμε τι σημαίνει για εσάς.

Η Blond Absolu  είναι εμπνευσμένη από τις γυναίκες που έχουν μια ισχυρή επιθυμία –ή τουλάχιστον ένα έντονο ενδιαφέρον– να ανακαλύψουν το ξανθό. Ίσως κάποιες από εσάς να διστάζατε να πάρετε την απόφαση, επειδή ανησυχούσατε ότι η περιποίησή του θα ήταν δύσκολη.

Γι’ αυτό, δημιουργήσαμε την Blond Absolu. Για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να κάνετε το μεγάλο βήμα, να κάνετε πραγματικότητα το ξανθό των ονείρων σας –με απόλυτη σιγουριά ότι τα μαλλιά σας θα παραμείνουν υγιή και λαμπερά.

 

Τι σας έκανε να τολμήσετε να βάψετε τα μαλλιά σας ξανθά;

Μοιραστείτε την ιστορία σας στο Instagram.

#TheBlondeIDare #YouDareWeCare

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.