Η Τελετουργία Αναζωογόνησης για Τριχωτό και Μαλλιά

Η τελετουργία αναζωογόνησης για το τριχωτό και τα μαλλιά

Ανακαλύψτε την υπηρεσία 20’ της Kérastase για απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση σε 6 βήματα.

01

ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Προτού ξεκινήσει οποιαδήποτε θεραπεία, ο κομμωτής εξετάζει προσεκτικά την κατάσταση των μαλλιών και ακούει οποιουσδήποτε προβληματισμούς σας για τη γήρανση, ώστε να προσδιορίσει τον κατάλληλο τρόπο δράσης.

02

ΛΟΥΣΙΜΟ

Ακολουθεί το λούσιμο και η αναζωογόνηση των μαλλιών σας με το κατάλληλο Bain που δρα απαλά, αλλά σε βάθος.

03

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ & ΜΑΣΑΖ

Ο κομμωτής αναμιγνύει με την Masque. Το μίγμα εφαρμόζεται στα μαλλιά και στο τριχωτό κάνοντας μασάζ για αρκετά λεπτά, ώστε να εξασφαλιστεί εισχώρηση σε βάθος και απόλυτη χαλάρωση.

04

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ

Ο ορός Chronologiste Serum εφαρμόζεται με μασάζ στο τριχωτό και στις ρίζες, και απελευθερώνει ισχυρά αντιγηραντικά ενεργά συστατικά για ολική επανόρθωση των μαλλιών και του τριχωτού.

05

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ακολουθεί η χρήση του θερμοπροστατευτικού Thermique για βελτίωση της υφής, σφράγιση του περιτριχίου και προετοιμασία των μαλλιών για το χτένισμα.

06

ΧΤΕΝΙΣΜΑ

Ο κομμωτής προχωρά στο χτένισμα με πιστολάκι, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και, τέλος, εφαρμόζει το Huile de Parfum σε στεγνά μαλλιά για άρωμα και λάμψη.

Πρόγραμμα περιποίησης με τη σειρά Chronologiste

Χαρίστε στα μαλλιά σας εξαιρετική και ολοκληρωμένη περιποίηση. Το Chronologiste συνδυάζει πολυτελή, προηγμένη τεχνολογία και μοναδική εμπειρία αισθήσεων. Αυτή η θεραπεία αναγέννησης αναδεικνύει όλους τους τύπους μαλλιών, από το τριχωτό μέχρι τις άκρες των μαλλιών.

Αυτή η μέθοδος περιποίησης είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών.
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Bain Régénérant

Αναζωογονητικό σαμπουάν που απομακρύνει απαλά τους ρύπους από το τριχωτό & την τρίχα. Εμπλουτισμένο με Υαλουρονικό Οξύ, Abyssine & Βιταμίνη E, για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης στο τριχωτό & τα μαλλιά. Παρέχει ενυδάτωση μακράς διάρκειας στο τριχωτό, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει, ενδυναμώνει και δίνει λάμψη στην τρίχα χαρίζοντας στα μαλλιά νεανική ελαστικότητα και ζωντάνια. Εμπεριέχει το ντελικάτο άρωμα-υπογραφή της σειράς Chronologiste, με νότες tea rose, ανάλαφρων ξύλων, και μόσχων. Το Bain Régénérant είναι μια πολυτελής εμπειρία περιποίησης για όλες τις αισθήσεις.

Masque Intense Régénérant

Αναζωογονητική μάσκα εντατικής θρέψης. Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, Abyssine και Βιταμίνη E, για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης στο τριχωτό & στα μαλλιά. Εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση, μακράς διάρκειας έλεγχο του φριζαρίσματος, 6x περισσότερη λάμψη, και πιο δυνατή τρίχα, για μαλλιά με νεανική ελαστικότητα και ζωντάνια. Εμπεριέχει το ντελικάτο άρωμα-υπογραφή της σειράς Chronologiste, με νότες tea rose, ανάλαφρων ξύλων, και μόσχων. Η Masque Intense Régénérant είναι μια πολυτελής εμπειρία περιποίησης για όλες τις αισθήσεις.

Thermique Régénérant

Αναζωογονητική περιποίηση για το πιστολάκι, που λειαίνει & προστατεύει την τρίχα. Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, Abyssine & Βιταμίνη E, για καταπολέμηση των σημαδιών γήρανσης στο τριχωτό & στα μαλλιά. Το Thermique Régénérant προστατεύει από θερμότητα μέχρι και τους 230°C και εξασφαλίζει 24 ώρες ελέγχο του φριζαρίσματος. Διευκολύνει το styling, για μαλλιά με νεανική ελαστικότητα και ζωντάνια. Εμπεριέχει το ντελικάτο άρωμα-υπογραφή της σειράς Chronologiste, με νότες tea rose, ανάλαφρων ξύλων, και μόσχων. Το Thermique Régénérant είναι μια πολυτελής εμπειρία περιποίησης για όλες τις αισθήσεις.

Huile de Parfum

Ένα εκπληκτικό αρωματικό έλαιο για τα μαλλιά. Τώρα, με άρωμα 2x υψηλότερης συγκέντρωσης. Με δροσερές νότες Περσικού λάιμ και πράσινης τουλίπας, που δημιουργούν αντίθεση με την πλούσια μανόλια, το tea rose, και τον κέδρο και τους μόσχους στις νότες βάσης, αυτό το έλαιο αφήνει ένα περίτεχνο και εκλεπτυσμένο άρωμα στα μαλλιά. Τα μαλλιά θρέφονται και γίνονται πιο λαμπερά, η ψαλίδα μειώνεται, και ο στατικός ηλεκτρισμός ελαχιστοποιείται. Προστασία από θερμότητα μέχρι και τους 230°C.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Το κομμωτήριο είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος που επισκέπτεστε για να βάψετε τις ρίζες των μαλλιών σας ή για ένα κάνετε κούρεμα. Κλείστε ραντεβού στο πιο κοντινό σας κομμωτήριο Kérastase για μία δωρεάν προσωποποιημένη διάγνωση μαλλιών ή για να ρωτήσετε τον κομμωτή σας για τη διάσημη θεραπεία Fusio-Dose, που διατίθεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια. Επίσης, όποτε θέλετε, μπορείτε να περάσετε από ένα κομμωτήριο και να αγοράσετε όλη τη σειρά Kérastase, χωρίς να κλείσετε ραντεβού.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

hair diagnosis

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.