Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 6

Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι

Η Millie παντρεύεται σε τρεις μήνες. Το τελετουργικό αυτό υπόσχεται να της χαρίσει μακριά, υγιή μαλλιά μέχρι τη μεγάλη μέρα.

Επιχειρηματίας και Πρέσβειρα Ομορφιάς & Στιλ, η Millie Mackintosh είναι η απόλυτη, σύγχρονη νύφη, έχοντας πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά Made in Chelsea μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Hugo Taylor. Και καθώς πλησιάζει ο γάμος της το καλοκαίρι, δείτε το πρόγραμμα περιποίησης στο οποίο θα βασιστεί για ένα τέλειο look και υπέροχα μακριά μαλλιά.

Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 1

Βήμα 1: Bain Extentioniste

Βουρτσίστε τα μαλλιά σας όσο είναι στεγνά για να απομακρύνετε τα κατάλοιπα προϊόντων. Βρέξτε καλά τα μαλλιά και εφαρμόστε ποσότητα ίση με ένα νόμισμα, απλώνοντας στο τριχωτό. Κάντε μασάζ στο τριχωτό για βαθύ καθαρισμό. Ξεβγάλτε καλά.

Για πιο μακριά μαλλιά, κάντε ένα δεύτερο χέρι με διπλάσια ποσότητα του Bain. Επαναλάβετε τη διαδικασία απλώνοντας τη σύνθεση προς τα κάτω, για να εστιάσετε στα μήκη και τις άκρες. Προσθέστε νερό, ώστε η σύνθεση να αποκτήσει κρεμώδη υφή και να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε ξανά.

Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 5

Βήμα 2: Masque Extentioniste

Μετά το λούσιμο και το ξέβγαλμα, σκουπίστε τα μαλλιά με μια πετσέτα, ώστε να απομακρυνθεί η περίσσεια υγρασίας και να μην αραιωθεί η σύνθεση. Πάρτε ποσότητα της Masque ίση με ένα φουντούκι (για μακριά ή χονδρά μαλλιά διπλασιάστε την ποσότητα). Εφαρμόστε προσεκτικά τη θεραπεία στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών, σταματώντας περίπου τρία εκατοστά πιο μακριά από τις ρίζες. Έπειτα, για βαθύτερη διείσδυση, περιστρέψτε τα μαλλιά ανά τούφες και τυλίξτε τα. Περιμένετε 5 λεπτά. Προσθέστε νερό, ώστε η σύνθεση να αποκτήσει κρεμώδη υφή. Ξεβγάλτε καλά, για ανάλαφρη αίσθηση.

Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 8

Βήμα 3: Serum Extentioniste

Χρησιμοποιήστε το πλούσιο σε ceramides Serum Extentioniste, μερικές φορές την εβδομάδα, για να περιποιηθείτε το τριχωτό. Μετά το λούσιμο και την εφαρμογή του μαλακτικού, εφαρμόστε τρεις δόσεις με το σταγονόμετρο στα μαλλιά, μόνο στις ρίζες.

Κάντε καλό μασάζ στο τριχωτό με τα δάχτυλά σας. Χρησιμοποιήστε αργές, μελετημένες κινήσεις για χαλάρωση ή σταθερές, πιο έντονες κινήσεις για τόνωση. Αφήστε να δράσει και προχωρήστε στο styling όπως κάνετε συνήθως.

Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 2
Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 3

Βήμα 4: Protocole Extentioniste

Όταν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, είναι καλό να επισκέπτεστε το κομμωτήριό σας τουλάχιστον μία φορά τον μήνα για την εφαρμογή του Πρωτοκόλλου Extentioniste, την εντατική θεραπεία που μειώνει αμέσως την ψαλίδα κατά 78% και εξαλείφει το σπάσιμο. Ζητήστε από τον κομμωτή σας να εφαρμόσει και το Serum Extentioniste για ενεργοποίηση του τριχωτού.

Το Πρόγραμμα Extentioniste της Millie Mackintosh Για Το Σπίτι Εικόνα 4
ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας (δηλαδή τον προπονητή των μαλλιών σας) σήμερα κιόλας και ξεκινήστε το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης για Πιο Μακριά Μαλλιά -ένα ταξίδι τριών μηνών που θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να βρουν τη φόρμα τους, για να πετύχετε τον στόχο σας για πιο μακριά μαλλιά.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.