ΕΤΣΙ ΞΥΠΝΗΣΑ

Σγουρά μαλλιά: Περιποίηση λίγο πριν τον ύπνο

Πώς Να Κάνετε Το Styling Των Μαλλιών Σας Για Τη Νύχτα Τα τέλεια μαλλιά απαιτούν προσπάθεια –γι’ αυτό, αφήστε το 8H Magic Night Serum να κάνει την περισσότερη δουλειά για εσάς! Σαν ένα όμορφο παραμύθι, οι κομμωτές μας μοιράζονται μαζί σας μερικούς έξυπνους τρόπους να εντάξετε το 8H Magic Night Serum στο βραδινό σας τελετουργικό, για να ξυπνάτε με υπέροχα μαλλιά το επόμενο πρωί. Bonne nuit!

Ιδανική λύση για τα ξηρά σγουρά μαλλιά, μάθετε πώς να αποτρέψετε το σπάσιμο, το φριζάρισμα και την καταπόνηση διατηρώντας τις μπούκλες σας τέλειες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

01

ΒΗΜΑ 1

Πριν πέσετε για ύπνο, εφαρμόστε στα μαλλιά σας το 8H Magic Night Serum.

02

ΒΗΜΑ 2

Περιστρέψτε κάθε μπούκλα γύρω από το δάχτυλό σας για να της δώσετε σχήμα.

03

ΒΗΜΑ 3

Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε μια χαλαρή αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού, προς το μέτωπο. Μην σφίξετε πολύ το λαστιχάκι. Έτσι, θα αποφύγετε την υπερβολική τριβή των μαλλιών σας από το μαξιλάρι.

04

ΒΗΜΑ 4

Πέστε για ύπνο… Ο ορός θα διεισδύσει σε βάθος και θα ενυδατώσει τα μαλλιά σας όσο εσείς κοιμάστε.

05

ΒΗΜΑ 5

Το πρωί, απλώς βγάλτε το λαστιχάκι κι αφήστε τα μαλλιά σας κάτω.

06

ΒΗΜΑ 6

Voila! Πανέμορφες, καλοσχηματισμένες μπούκλες για όλη την υπόλοιπη ημέρα.

Έχετε ένα λεπτό;
Ο κομμωτής Hovig Etoyan σας καθοδηγεί βήμα-βήμα, για ένα τελετουργικό που θρέφει τα ξηρά σγουρά μαλλιά εξασφαλίζοντας απαλότητα και καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Το Πρόγραμμα Nutritive

Η εμβληματική σειρά Nutritive προσφέρει θρεπτική περιποίηση σχεδιασμένη να αφήνει τα μαλλιά αέρινα και ακαταμάχητα μεταξένια στο άγγιγμα, στοχεύοντας τα συμπτώματα της ξηρότητας με ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα για τρία επίπεδα ξηρότητας.

Ανακαλύψτε τη σειρά

Bain Satin 2

Το Σαμπουάν Θρέψης για Ξηρά Μαλλιά Bain Satin 2 είναι ειδικά σχεδιασμένο για λεπτά ή χονδρά ξηρά και ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Χάρη στο πλούσιο σε ενεργά συστατικά Σύμπλεγμα Irisome, προσφέρει έντονη θρέψη στα μαλλιά από τις ρίζες έως τις άκρες.

Nectar Thermique

Το Γαλάκτωμα για Ξηρά Μαλλιά Nectar Thermique είναι μια θερμοπροστατευτική κρέμα, ειδικά σχεδιασμένη για τη φροντίδα των κανονικών προς ξηρών μαλλιών. Προστατεύει τα ξηρά μαλλιά ενάντια στη φθορά που προκαλούν τα εργαλεία styling με θερμότητα, χαρίζοντάς τους απαλότητα και εξασφαλίζοντας εύκολο styling.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.