Cicaextreme Products
BLOND ABSOLU

Περιποίηση Μαλλιών μετά το Ξάνοιγμα: Blond Absolu Cicaextreme

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την περιποίηση μετά το ξάνοιγμα με τη Cicaexteme –το επόμενο επίπεδο της Blond Absolu. Είναι πλέον γνωστό ότι το ξανθό είναι ένα χρώμα που απαιτεί εντατική περιποίηση. Αυτό όμως δεν σταμάτησε καμία γυναίκα από το να τολμήσει το ξανθό που ονειρεύεται. Το να γίνεσαι ξανθιά είναι άκρως αναζωογονητικό και αυτό το συναίσθημα δεν γίνεται να το νοιώσεις χωρίς ένα μικρό ρίσκο.

Τώρα όμως γίνεται. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε την Blond Absolu, την επιτυχημένη μας σειρά για την περιποίηση του ξανθού. Για να τολμήσετε να πείτε ναι στο ξανθό, και να έχετε την υψηλής ποιότητας περιποίηση που χρειάζεστε και μετά από την επίσκεψη στο κομμωτήριο. 

Before After Cicaextreme

Η περιποίηση μετά το ξάνοιγμα είναι πολύ σημαντική. Η αλλαγή του χρώματος των μαλλιών σας σε ξανθό αλλάζει, στην κυριολεξία, τα μαλλιά σας. Το ξάνοιγμα αφαιρεί τις χρωστικές από τα μαλλιά σας –έτσι επιτυγχάνεται το φωτεινό, ανοιχτό χρώμα που θέλετε. Το μειονέκτημα είναι ότι η όλη διαδικασία είναι πιθανό να αποδυναμώσει και να ευαισθητοποιήσει τα μαλλιά σας. Χωρίς τη σωστή φροντίδα, τα ξανοιγμένα μαλλιά είναι επιρρεπή στην ξηρότητα και το σπάσιμο.


Διατηρήστε την απαλότητα, τη δύναμη και τη λάμψη στα μαλλιά σας με το πρωτόκολλο περιποίησης της Cicaextreme.


Ένα Σαμπουάν Που Μεταμορφώνεται

Bain Cicaextreme Shampoo-in-Cream

Η 1Η ΣΥΝΘΕΣΗ «ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΚΡΕΜΩΔΗ ΥΦΗ» ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΟΙΓΜΑ

Cicaextreme

Το Bain Cicaextreme είναι μια πλούσια σύνθεση «σαμπουάν με κρεμώδη υφή» που βάζει τέλος στο δίλημμα καθαρισμός vs. ξηρότητα. Εμπνευσμένη από τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, προσφέρει μια εντελώς διαφορετική, αισθησιακή εμπειρία για τα ξανοιγμένα μαλλιά, με πανίσχυρα ενεργά συστατικά όπως ο συνδυασμός δύο Υαλουρονικών οξέων και το Εντελβάις. Μοιάζει με μια πλούσια κρέμα ημέρας για το πρόσωπο, όμως, όταν απλώνεται στα μαλλιά, δημιουργεί πλούσιο αφρό. Μετά το ξέβγαλμα, τα μαλλιά μένουν καθαρά και απαλά. Ένα απαράμιλλα θρεπτικό σαμπουάν για καθημερινό καθαρισμό, ή για χρήση 1-2 φορές την εβδομάδα αν τα μαλλιά είναι πολύ ξηρά.


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ LE BAIN CICAEXTREME SHAMPOO-IN-CREAM


Μια Μάσκα Επανόρθωσης

Masque Cicaextreme

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΒΑΘΙΑΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΑΝΟΙΓΜΑ

Cicaextreme

Η βαθιά περιποίηση είναι άκρως απαραίτητη μετά το ξάνοιγμα. Οι πιο απαιτητικές μας ξανθιές μας ζήτησαν μια ακόμα πιο ισχυρή μάσκα μαλλιών, και εμείς τους φέρνουμε τη Masque Cicaextreme. Η βαθιά επανόρθωση της Masque Cicaextreme αλλάζει τα δεδομένα στην περιποίηση του ξανθού προσφέροντας υπέροχη, εντατική φροντίδα μετά το ξάνοιγμα. Εμπλουτισμένη με τον συμπυκνωμένο μας συνδυασμό δύο Υαλουρονικών Οξέων και με το Έλαιο Εντελβάις, η Masque Cicaextreme μειώνει ακόμα περισσότερο το σπάσιμο κρατώντας το ξανθό λαμπερό & ενυδατωμένο. Είναι η ιδανική καθημερινή απόλαυση για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τη λάμψη στο ξανθό της, αλλά και ως φροντίδα το Σαββατοκύριακο για όποια χρειάζεται μια μοναδική περιποίηση. 


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ MASQUE CICAEXTREMEΈνα Έλαιο Περιποίησης

Huile Cicaextreme

ΕΛΑΙΟ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΓΙΑ ΞΑΝΘΑ ΜΑΛΛΙΑ

Cicaextreme

Μετά το ξάνοιγμα, η χρήση του σαμπουάν και του conditioner δεν επαρκούν για την περιποίηση των μαλλιών σας. Τα μαλλιά σας χρειάζονται θρέψη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και προστασία από τους περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το Huile Cicaextreme είναι ένα πανίσχυρο, συμπυκνωμένο έλαιο άμεσης περιποίησης για το πλατινέ ξανθό. Το γυάλινο αυτό μπουκαλάκι, σήμα κατατεθέν μας, κρύβει το κλειδί της απόλυτης επανόρθωσης μετά το ξάνοιγμα. Με δυνατότητα εφαρμογής τόσο σε νωπά όσο και σε στεγνά μαλλιά, το Huile Cicaextreme αφήνει τα μαλλιά 91% πιο δυνατά και 6x πιο λαμπερά, σφραγίζοντας το περιτρίχιο και μειώνοντας την ψαλίδα.


ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ HUILE CICAEXTREME

Κλείστε ραντεβού στο κομμωτήριο

Το κομμωτήριο είναι κάτι παραπάνω από ένα μέρος που επισκέπτεστε για να βάψετε τις ρίζες των μαλλιών σας ή για να κάνετε ένα κούρεμα. Κλείστε ραντεβού στο πιο κοντινό σας κομμωτήριο Kérastase για μία δωρεάν προσωποποιημένη ανάλυση μαλλιών.

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.