Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 8
Επεκτείνετε τα Όρια σας

Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά

Σε κάθε προπονητικό πρόγραμμα, στόχος είναι η δύναμη, η αντοχή και η ταχύτητα. Οι ίδιοι περίπου στόχοι ισχύουν και σε ό,τι αφορά τα μαλλιά. Όταν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, θέλετε να ξεκινούν δυνατά στη ρίζα και να παραμένουν σε άριστη κατάσταση στα μήκη, μέχρι τις άκρες.

Σε κάθε προπονητικό πρόγραμμα, στόχος είναι η δύναμη, η αντοχή και η ταχύτητα. Οι ίδιοι περίπου στόχοι ισχύουν και σε ό,τι αφορά τα μαλλιά. Όταν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας, θέλετε να ξεκινούν δυνατά στη ρίζα και να παραμένουν σε άριστη κατάσταση στα μήκη, μέχρι τις άκρες.
Τα μαλλιά μακραίνουν ολοένα και πιο γρήγορα. Γίνονται πιο όμορφα μέρα με τη μέρα. Ίσως υπάρξουν φορές που θα θέλετε να εγκαταλείψετε την προσπάθεια και να τα κόψετε. Όμως, με υπομονή και αφοσίωση, δεν υπάρχει κανένα μα κανένα όριο στο μήκος που τα μαλλιά σας μπορούν να φτάσουν.
Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 1
Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 2

Ένα τρίμηνο πρόγραμμα θα βοηθήσει τα μαλλιά σας να αποκτήσουν την καλύτερη φόρμα που είχαν ποτέ.
Μπορείτε να τα καταφέρετε!

Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 3

Ημέρα 1η: Η Προθέρμανση


Η κούρσα ξεκινά! Επισκεφθείτε τον κομμωτή Kérastase (δηλαδή τον προπονητή των μαλλιών σας) για το Πρωτόκολλο Extentioniste, μια εντατική θεραπεία που θα μειώσει αμέσως την ψαλίδα κατά 78% και θα εξαλείψει το σπάσιμο. Ζητήστε του να σας εφαρμόσει το Serum Extentioniste για ενεργοποίηση του τριχωτού. Τα δυνατά μαλλιά ξεκινούν από τη ρίζα, γι' αυτό κάντε μια σωστή αρχή που θα σας εξασφαλίσει την επιτυχία.

Εβδομάδες 1-4: Ο Αγώνας Είναι Σε Πλήρη Εξέλιξη

Το παιχνίδι έχει ήδη αρχίσει... επαναλάβετε το καθημερινό σας μάντρα: μακριά και δυνατά. Συνεχίστε το προπονητικό σας πρόγραμμα με την τελετουργία Extentioniste για το σπίτι: λούσιμο με το Bain Extentioniste και περιποίηση με το Fondant Extentioniste ή τη Masque Extentioniste, ανάλογα με τη συμβουλή του κομμωτή σας.
Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 4
Οι συνθέσεις αυτές είναι εμπλουτισμένες με Creatine R, ένα αμινοξύ που ενδυναμώνει την τρίχα από μέσα προς τα έξω. Προσθέστε και μια δόση του Serum Extentioniste 1-2 φορές την εβδομάδα για ενεργοποίηση του τριχωτού και ενδυνάμωση των μαλλιών. Τα πιο δυνατά, τα πιο όμορφα μαλλιά που είχατε ποτέ είναι λίγα βήματα μακριά!
Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 5
Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 6
Ανοιξιάτικο Πρόγραμμα Περιποίησης για Μακριά Μαλλιά Εικόνα 7

Ημέρα 30η: Αξιολόγηση Στο Κομμωτήριο


Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας για άλλη μια τονωτική δόση του Πρωτοκόλλου Extentioniste, ίσως και για λίγο τριμάρισμα και styling. Μην τα κόψετε πολύ όμως! Έχετε φτάσει ως εδώ—τα μάτια σας στον στόχο.

Η Επανάληψη Είναι Το Κλειδί Της Επιτυχίας

Εδώ είναι που πραγματικά μετρά η αφοσίωση. Συνεχίστε το δυναμωτικό τελετουργικό στο σπίτι—μην τα παρατήσετε! Μπορείτε να προσθέσετε και τη Masque Extentioniste για μια έξτρα τονωτική δόση στις άκρες, που θα πρέπει να έχουν το ίδιο πάχος με τις ρίζες των μαλλιών σας. Επισκεφθείτε τον κομμωτή σας μία φορά τον μήνα για περαιτέρω συμβουλές και μια επανάληψη του Πρωτοκόλλου Extentioniste.


3 Μήνες: Η Στιγμή Του Θριάμβου

Η ακλόνητη αφοσίωση έχει αποτέλεσμα! Μετά από τρεις μήνες προπόνησης, έχουν μακρύνει έως και 4 εκατοστά και είναι πιο δυνατά και πιο υγιή από ποτέ. Συνεχίστε! Με τη σωστή φροντίδα, μπορείτε να πετύχετε το μήκος των ονείρων σας.