Σπρέι Για Κυματιστά Μαλλιά Spray à Porter | Kérastase
Σπρέι Για Κυματιστά Μαλλιά Spray à Porter Σπρέι Για Κυματιστά Μαλλιά Spray à Porter

Styling Μαλλιών

Spray à Porter
Styling

Το Spray à Porter είναι ένα spray με ελαστικό κράτημα για κυματιστά μαλλιά, που προστατεύει από τη θερμότητα και δίνει ελαφρώς ματ υφή χωρίς να κολλάει.

150 ml

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
Γενική εικόνα για τα οφέλη των προϊόντων Kerastase
  • Κυματιστά μαλλιά
  • Δεν αφήνει δυσάρεστη αίσθηση
  • Προστασία από τη θερμότητα
  • Χαρίζει υφή στα μαλλιά
  • Δεν κολλάει
  • Ελαστικό κράτημα

Σε νωπά μαλλιά: απλώστε το προϊόν σε όλο το μήκος των μαλλιών και δημιουργήστε με τα χέρια σας απαλούς κυματισμούς. Σε στεγνά μαλλιά: ψεκάστε μικρές ποσότητες σε απόσταση 15 εκ. από τα μαλλιά. Στη συνέχεια, κάντε styling με τα δάχτυλά σας.

Κύρια συστατικά

  • Intracylane®: Δημιουργεί ένα ανθεκτικό ενδοκυτταρικό δίκτυο που μεγεθύνει τη διάμετρο της κάθε τρίχας.
  • Ceramides: Δυναμώνουν την τρίχα, την λιπαίνουν & την κάνουν πιο ελαστική.
  • Ξυλόζη: Προστατεύει από τη θερμότητα και διατηρεί την ποιότητα της τρίχας.

Πλήρης κατάλογος συστατικών

Aqua / Water - Magnesium Sulfate - Alcohol Denat. - Peg-40 Hydrogenated Castor Oil - Phenoxyethanol - Benzyl Salicylate - Xylose - Limonene - Benzyl Alcohol - Linalool - Citronellol - Geraniol - Hexyl Cinnamal - Hydroxycitronellal - Alpha-Isomethyl Ionone - Citric Acid - Parfum / Fragrance

Σειρά προϊόντων styling

Για μαλλιά με όγκο, λάμψη και κίνηση, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν styling ειδικά προσαρμοσμένο στα μαλλιά σας. Ανακαλύψτε τα προϊόντα styling που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των δικών σας μαλλιών.

Ανακαλύψτε τώρα τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο μαλλιών σας.
Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα

VIP Volume in Powder

Το VIP Volume in Powder είναι ένα spray που χαρίζει υφή σε κάθε τύπο μαλλιών. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση, δίνει άμεσα στα μαλλιά πλούσιο όγκο, για ματ και φυσικό αποτέλεσμα.

Εμπειρίες περιποίησης στο κομμωτήριο

Fusio-Dose: Άμεση μεταμόρφωση

Η μοναδική μέθοδος περιποίησης Fusio-Dose είναι η πιο προσωποποιημένη υπηρεσία που προσφέρει η Kérastase και διατίθεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια. Με έως και 20 πιθανούς συνδυασμούς, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να στοχεύσουν σε 2 βασικές ανάγκες της τρίχας, όπως την ξηρότητα, τη φθορά, το φριζάρισμα, την έλλειψη πυκνότητας και τη θαμπή όψη. Η τελετουργία ξεκινά με την ανάλυση των 2 αναγκών των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, ο κομμωτής σας επιλέγει την κατάλληλη βάση ανάμεσα σε 4 συμπυκνώματα, για να καλύψει την πρώτη ανάγκη των μαλλιών σας, συνδυάζοντάς την με ένα από τα 5 προϊόντα ενίσχυσης για να απαντήσει και στην δεύτερη ανάγκη των μαλλιών σας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και πρωτόγνωρα.

Ανακαλύψτε όλες τις εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε στο κομμωτήριο

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusio Dose: Η εξατομικευμένη τελετουργία περιποίησης μαλλιών

Το Fusio-Dose της Kérastase είναι μια τελετουργία περιποίησης στο κομμωτήριο. Να γιατί αξίζει να δοκιμάσετε το Fusio-Dose.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.