Αφρός Μαλλιών Mousse Curl Idéal | Kérastase
Αφρός Μαλλιών Mousse Curl Idéal Αφρός Μαλλιών Mousse Curl Idéal

Τέλειο σχήμα στις μπούκλες, Προστασία από το φριζάρισμα

Mousse Curl Idéal
Discipline

Αφρός μαλλιών για καλοσχηματισμένες και ανάλαφρες μπούκλες, ιδανικός για τη φροντίδα των ατίθασων σγουρών μαλλιών. Χαρίζει στις μπούκλες υπέροχο σχήμα και κίνηση, καθώς και ανάλαφρη αίσθηση.

150 ml

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ
Γενική εικόνα για τα οφέλη των προϊόντων Kerastase
  • Καλοσχηματισμένες μπούκλες
  • Φυσική αίσθηση
  • Χαρίζει κίνηση στις μπούκλες
  • Ανάλαφρη αίσθηση φροντίδας
  • Προσφέρει ελαστικότητα
  • Προστασία από το φριζάρισμα

Ανακινήστε το μπουκάλι. Εφαρμόστε ποσότητα αφρού ίση με ένα μικρό πορτοκάλι σε λουσμένα και νωπά μαλλιά. Εφαρμόστε ομοιόμορφα στα μήκη και στις άκρες με κινήσεις προς τα επάνω, ώστε να διατηρηθεί η κίνηση στις μπούκλες. Αφήστε το να δράσει.

Εικόνα συλλογής Discipline

Κύρια συστατικά

  • Pro-Kéératin + Ελαστίνη: Δυναμώνουν τις μπούκλες, βελτιώνουν την ελαστικότητα και λειαίνουν την επιφάνεια της τρίχας για καλύτερη συνοχή.
  • Καραγενάνη (εκχύλισμα αλγών: φυσικό πολυμερές που φροντίζει τις μπούκλες και τους χαρίζει ζωντάνια).
  • Γλυκόζη: Χαρίζει στις μπούκλες υπέροχο σχήμα Glycerin: Φροντίζει και χαρίζει απαλότητα στα μαλλιά.

Πλήρης κατάλογος συστατικών

Aqua / Water / Eau - Glucose - Isobutane - Butane - Propane - Benzyl Alcohol - Glycerin – Carrageenan - Decyl Glucoside - Sodium Benzoate - Parfum / Fragrance - Arginine - Glutamic Acid - Serine -Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein - Benzyl Salicylate - 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol - Xylose - Linalool - Alpha-Isomethyl Ionone - Phenoxyethanol - Geraniol - Citronellol - Cinnamyl Alcohol - Hydrolyzed Elastin

Εμπειρίες περιποίησης στο κομμωτήριο

Fusio-Dose: Άμεση μεταμόρφωση

Η μοναδική μέθοδος περιποίησης Fusio-Dose είναι η πιο προσωποποιημένη υπηρεσία που προσφέρει η Kérastase και διατίθεται αποκλειστικά στα κομμωτήρια. Με έως και 20 πιθανούς συνδυασμούς, τα αποτελέσματα είναι άμεσα και μπορούν να στοχεύσουν σε 2 βασικές ανάγκες της τρίχας, όπως την ξηρότητα, τη φθορά, το φριζάρισμα, την έλλειψη πυκνότητας και τη θαμπή όψη. Η τελετουργία ξεκινά με την ανάλυση των 2 αναγκών των μαλλιών σας. Στη συνέχεια, ο κομμωτής σας επιλέγει την κατάλληλη βάση ανάμεσα σε 4 συμπυκνώματα, για να καλύψει την πρώτη ανάγκη των μαλλιών σας, συνδυάζοντάς την με ένα από τα 5 προϊόντα ενίσχυσης για να απαντήσει και στην δεύτερη ανάγκη των μαλλιών σας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και πρωτόγνωρα.

Ανακαλύψτε όλες τις εμπειρίες που μπορείτε να απολαύσετε στο κομμωτήριο

Υπηρεσίες

Η προσωπική σας περιποίηση

Fusiodose Εικόνα Footer

Περιποίηση Fusio-Dose στο κομμωτήριο

Μάθετε για τη διάσημη υπηρεσία που διατίθεται στα κομμωτήρια και μεταμορφώνει την ποιότητα των μαλλιών σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Εικόνα 2 για το Kerastase two zones block

Τα κατάλληλα προϊόντα για σας

Κάντε το κουίζ για να βρείτε τον καλύτερο συνδυασμό προϊόντων, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας.

Αναζήτηση κομμωτηρίων ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ

Βρείτε ένα κομμωτήριο της Kérastase δίπλα σας, για μια προσωπική διάγνωση, για να ανακαλύψετε εμπειρίες περιποίησης στο κομμωτήριο και να αγοράσετε προϊόντα.